Béa Vandendael en Bart Appeltans vertellen in 'Dag Allemaal' over de druk die ze ervaren als interieurarchitect en makelaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Béa Vandendael en Bart Appeltans vertellen in 'Dag Allemaal' over de druk die ze ervaren als interieurarchitect en makelaar. © VIER

De druk op Bart en Béa uit ‘Blind Gekocht’ is groot: “Soms zit ik om drie uur huizen te zoeken. ’s Nachts, hè’”

Showbizz“In totaal hebben we al meer dan 6,5 miljoen euro van andere mensen uitgegeven.” Béa Vandendael (57) en Bart Appeltans (39) uit ‘Blind Gekocht’ kan je best omschrijven als een gouden duo. Zij koopt de woningen aan voor de deelnemers, hij zorgt voor een mooi interieur. Alleen liggen de eisen van de kopers steeds hoger – en dat zorgt voor steeds meer stress. Tijd voor een dubbelgesprek over de vastgoedmarkt, nachtwerk, slimme kortingen en de verbouwingen van Kobe Ilsen. “Een opdracht weigeren is nooit een optie, dus hou ik mijn hart toch al vast voor een vierde seizoen.”

8 reacties

 • Tine Leut

  2 jaar geleden
  Dat deelnemers verkopen met winst is net hetzelfde als wat makelaars doen. Ik begrijp het probleem niet. Je eigendom verkopen, is dat oplichting? Béa en Bart zijn ook geen liefdadigheidsinstelling, ze worden toch betaald?
 • Marcus Camps

  2 jaar geleden
  Pure oplichting dat programma. Notariskosten zijn blijkbaar onbestaande. De verbouwingskosten zijn bovendien gegarandeerd ontoereikend als je het goed moet doen.
 • Adrien De Vriendt

  2 jaar geleden
  Moed voor Bea en Bart toegewenst na hun ervaring met malafiede deelnemers. misschien moet OCAD de kandidaten eerst screenen.
 • ISABEL FRANCOIS

  2 jaar geleden
  Ik hoop dat Bea,Kelly en Bart hun uren dik doorrekenen en dat de sponsors hun gerief weghalen bij die 2 oplichters van van de week.Op een paar maand uw huis met dubbele winst verkopen,daar zit een ferm geurtje aan!De programmamakers zijn dik in de zak gezet!
 • Johan Verstraeten

  2 jaar geleden
  Zeer leuk programma, maar ik volg Frankie in zijn feedback. Dat je met 40.000 euro een nieuwe keuken, badkamer, gans huis geschilderd, gedecoreerd en een nieuwe achterbouw zet, gaat de realiteitszin wel verloren.