Duo Fyr and Flamme doet namens Denemarken mee aan het Songfestival. Net als alle andere deelnemers nemen ook zij in deze weken hun act alvast op, voor het geval het festival wegens corona niet op de normale manier kan doorgaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Duo Fyr and Flamme doet namens Denemarken mee aan het Songfestival. Net als alle andere deelnemers nemen ook zij in deze weken hun act alvast op, voor het geval het festival wegens corona niet op de normale manier kan doorgaan. © EPA

De coronaverzekering die het Songfestival moet redden: “Een enorme operatie die hopelijk voor niets is”

ShowbizzOp 22 mei is het zover en gaat de finale van het Songfestival door in Rotterdam. Fans van het evenement moeten dus nog heel eventjes geduld oefenen, maar achter de schermen zijn ze momenteel al druk in de weer met alle voorbereidingen. Om met elk coronascenario rekening te houden, moesten alle landen hun optreden bijvoorbeeld al vooraf opnemen, en daar kwamen heel wat strenge regels bij kijken. “Maar in het beste geval gaan we er geen één terugzien.”

  1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

    Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

    Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.