Duo Fyr and Flamme doet namens Denemarken mee aan het Songfestival. Net als alle andere deelnemers nemen ook zij in deze weken hun act alvast op, voor het geval het festival wegens corona niet op de normale manier kan doorgaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Duo Fyr and Flamme doet namens Denemarken mee aan het Songfestival. Net als alle andere deelnemers nemen ook zij in deze weken hun act alvast op, voor het geval het festival wegens corona niet op de normale manier kan doorgaan. © EPA

De coronaverzekering die het Songfestival moet redden: “Een enorme operatie die hopelijk voor niets is”

ShowbizzOp 22 mei is het zover en gaat de finale van het Songfestival door in Rotterdam. Fans van het evenement moeten dus nog heel eventjes geduld oefenen, maar achter de schermen zijn ze momenteel al druk in de weer met alle voorbereidingen. Om met elk coronascenario rekening te houden, moesten alle landen hun optreden bijvoorbeeld al vooraf opnemen, en daar kwamen heel wat strenge regels bij kijken. “Maar in het beste geval gaan we er geen één terugzien.”

 1. VIDEO. Achter de schermen bij meesteres Laura (24): “Per maand verdien ik tot 40.000 euro met mijn job”
  Play
  De wereld van Nanoe

  VIDEO. Achter de schermen bij meesteres Laura (24): “Per maand verdien ik tot 40.000 euro met mijn job”

  Zweepjes, tepelklemmen, chokers, ball gags,...sinds de Fifty Shades-hype is BDSM (de verzamelnaam voor bondage, discipline, submissie en masochisme, nvdr.) bespreekbaarder geworden in de slaapkamer. In de zesde aflevering van de HLN Original ‘De Wereld van Nanoe’ zijn we te gast bij Meesteres Laura (24), die naar eigen zeggen “tussen de 20.000 en 40.000 euro per maand verdient” met BDSM.
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 3. Willy op wieltjes: reclamespot Schlagerfestival wordt opgenomen... op rolschaatsen!
  Play
  Showbits

  Willy op wieltjes: reclame­spot Schlager­fes­ti­val wordt opgenomen... op rolschaat­sen!

  Hoe goed kunnen Vlaamse artiesten zich redden op rolschaatsen? Dat ontdekken we in deze Showbits, waarin Senne naar de persconferentie trekt van het Schlagerfestival, editie 2023. Gelukkig is Christoff er om hem mee recht te houden. “Ik heb op deze rolschaatsbaan zelfs een deel van mijn jeugd versleten”, vertelt Christoff. Willy Sommers en Laura Lynn zijn voorzichtiger en wagen zich niet op rolschaatsen. “Ik zou niet graag in het gips op het podium moeten staan”, zegt ze. “En wij gaan wel jaarlijks op skivakantie, maar schaatsen is niet aan mij besteed”, aldus Willy.