Tuur De Weert (links) en Jaak Van Assche.
Volledig scherm
Tuur De Weert (links) en Jaak Van Assche. © Dieter Bacquaert

De Collega’s-acteurs Jaak Van Assche en Tuur De Weert over verlies Jacky Morel: “Na Johny Voners nu alwéér iemand van onze generatie kwijt”

ShowbizzAlweer een acteur van hun generatie overleden. Alwéér iemand van ‘De Collega’s’. “Eerst Johny Voners in maart, nu Jacky Morel... Op foto’s van onze cast van vroeger blijven er spijtig genoeg nog maar weinig mensen in leven over”, reageert Jaak Van Assche (80). “Heftig om te beseffen”, zegt ook Tuur De Weert (77). “Drie jaar geleden hebben we Jacky nog gevraagd voor een gastrol in de film ‘De Collega’s 2.0', maar hij was toen al ziek.” 

5 reacties

 • Koenraad Verstraeten

  4 weken geleden
  Ik sluit me zonder twijfel en met plezier aan met de hieronder geleverde , mooie commentaren. Die 'Bacon' vond ik toen (als kind toen nog) zo geniepig en boosaardig dat ik verlekkerd uitkeek naar de volgende streek die hij de collega's nu weer ging leveren> Gelachen!! Bedankt, MIJNHEER Morel!! R.I.P.
 • Wendy Vandereyken

  1 maand geleden
  De Collega's, pure nostalgie. Zoals de volledige jaren '70 en jaren '80. Tijden dat het leven nog ongedwongen was zonder alle stress van tegenwoordig. Jaren ook met fijne en mooie televisieprogramma's. Ik heb de dvd-box van De Collega's, en kijk er nog regelmatig naar. Mooie herinneringen.
 • Nielens John

  1 maand geleden
  Bedankt "Bacon" Mijnheer Morel. Doe hierboven een goed woord opdat we terug echte acteurs krijgen! Als je toch een goed woordje wil doen. Vraag dan ook dat we terug een Vlaamse TV zender krijgen die de kijkers belangrijker vindt dan hun kameraadjes . Mensen die zich acteur noemen en die denken dat ze kunnen acteren. Maar er niets van terecht brengen... Wat moet het daar bij jullie een leuk bedoening zijn met : Dora, Ward, Bob, Johny, Leo, Gaston, en zo vele anderen uit onze jeugd !
 • wim malpas

  1 maand geleden
  Adieu Bacon, bedankt voor de vele hilarische momenten !
 • Francois staen

  1 maand geleden
  ja ouder worden ,het is nu eenmaal zo ...ik zou toch al blij zijn dat ik 88 zou kunnen worden , dan zou mijn kleinzoon 28 j zijn ..
 1. Vuurwerk in de Q Lounge met Laura Tesoro en Loïc Nottet
  Play
  Qmusic

  Vuurwerk in de Q Lounge met Laura Tesoro en Loïc Nottet

 2. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"