Johan Kalifa Bals.
Volledig scherm
Johan Kalifa Bals. © Dieter Bacquaert

‘De Buurtpolitie’-acteur Johan Kalifa Bals: “Wat ik vind van de nieuwe garde? Moet ik daar echt op antwoorden?”

TVDeze week is Johan Kalifa Bals (35) voor het laatst te zien als Obi in ‘De Buurtpolitie’ op VTM. Maar de acteur blijft niet bij de pakken zitten, daarvoor heeft hij te veel energie. Om die gekanaliseerd te krijgen, schakelt hij zelfs de hulp in van een professional, vertelt hij in Story in de rubriek ‘De Grote Emoties’. 

1 reactie

 • Raoul Rouma

  1 jaar geleden
  Over zijn optreden zal ik dan ook maar zwijgen zeker. Gelukkig kan ik zappen, zegt dat voldoende?
 1. Gene Thomas nu ook te drinken als ginlikeur
“Ik fantaseer al jaren over een eigen drankje, da’s kei rock-‘n-roll”
  Showbizz

  Gene Thomas nu ook te drinken als ginlikeur “Ik fantaseer al jaren over een eigen drankje, da’s kei rock-‘n-roll”

  Zijn nieuwe single ‘Ik Ben Vrij’ is uit, en die klinkt volgens Gene Thomas (48) nog een tikkeltje zomerser met een eigen drankje erbij: ‘Génial by Gene’. Een ginlikeur waarvan de singer-songwriter zelf de smaken samenstelde. “Ik vind gin totaal niet lekker wegens te bitter. Zelfs wijn en bier: ik moet het niet hebben. Maar nu zélf een drankje maken waarin ik mijn zoete toets kon steken, da’s pas rock-‘n-roll.”
 2. Regi verplaatst optreden in het Sportpaleis naar 30 oktober: “OT en Jake Reese hebben hun aanwezigheid alvast bevestigd”
  Muziek

  Regi verplaatst optreden in het Sportpa­leis naar 30 oktober: “OT en Jake Reese hebben hun aanwezig­heid alvast bevestigd”

  ‘Regi – Kom Wat Dichterbij’: het ging op 1 mei 2021 een groots feest worden. Maar Regi moet zijn eerste solo-concert voor een vol Sportpaleis verplaatsen. De huidige context laat zo’n feest voorlopig niet toe. Eeuwige optimist Regi blijft echter strijdvaardig: “Ik ben en blijf positief en samen met organisator PSE Belgium gingen we op zoek naar een nieuwe datum en dat wordt zaterdag 30 oktober.”
 3. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Hoe is het nog met Jana en Philippe uit Blijven Slapen? "Pak gewoon uw tandenborstel mee en kom af!"
  Play
  Blijven Slapen

  Hoe is het nog met Jana en Philippe uit Blijven Slapen? "Pak gewoon uw tandenbor­stel mee en kom af!"

 2. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge