Adele
Volledig scherm
PREMIUM
Adele © EPA

De Britten hebben het gehad met Adele: “Waar is dat verlegen, nuchtere meisje gebleven?”

CelebritiesToen Adele (34) begin 2022 abrupt een reeks optredens in Las Vegas afgelastte, was dat wereldwijd voorpaginanieuws. Zelfs in tijden van crisis werd het een belangrijk verhaal dat dagenlang besproken werd in kranten en op tv. Mensen schilderden Adele af als een diva die haar fans in de steek liet. Wat was er gebeurd met dat verlegen, nuchtere meisje uit Tottenham? Is ze naast haar schoenen gaan lopen? In het niet-geautoriseerde boek ‘Adele, de biografie’ probeert de Amerikaanse auteur Danny White die vragen te beantwoorden.

3 reacties

 • chantal bruyneel

  4 maanden geleden
  Ik heb het allang gehad met adele
 • Eric De Baeremaeker

  4 maanden geleden
  In vergelijking met haar landgenoot Ed sheeran is het een pretmadam geworden .
 • jos meurrens

  4 maanden geleden
  Het zijn meestal die van niets tot iets komen, de ergste om de dikke nek uit te hangen. Ik heb van deze dame nooit moeten hebben.Wat haar stem betreft: die is goed maar ook niets meer, er zijn er een massa beter dan zij en ik begrijp niet wat de mensen daarin gezien hebben.
 1. RECENSIE. ‘Echo 3’: “Ook een Michiel Huisman kan middelmatige keuzes maken”
  PREMIUM
  TV
  2

  RECENSIE. ‘Echo 3’: “Ook een Michiel Huisman kan middelmati­ge keuzes maken”

  Michiel Huisman die naast Luke Evans schittert in een tv-serie gemaakt door de Oscarwinnende pen achter ‘The Hurt Locker’ en ‘Zero Dark Thirty’: dat ruikt verdacht veel naar prestige-tv. Maar of deze nieuwste brok suspense op Apple TV+ over gijzelende drugskartels ook genoeg ‘poeier’ heeft om u in extase te brengen? Of toch tien afleveringen lang z’n kruit verschiet? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 2. Na de emotionele getuigenis van Dennie in 'Out Of Office': "Onrechtstreeks door militair Jürgen Conings bij het programma beland”
  Play
  Showbits
  1

  Na de emotionele getuigenis van Dennie in 'Out Of Office': "Onrecht­streeks door militair Jürgen Conings bij het programma beland”

  Op VTM kon je kijken naar de tweede aflevering van ‘Out Of Office’. Het programma draait rond mensen die kampen met een burn-out en de bewoners van de zorgboerderij De Emiliushoeve en verovert de harten van de Vlamingen. Fabrieksarbeider Dennie (36) deed gisteravond z’n opmerkelijke verhaal, over hoe hij onrechtstreeks via Jurgen Conings in het programma terecht kwam. Jarne wil vooral weten hoe het nu met hem gaat, want de opnames dateren al van enkele maanden geleden. Bekijk het in een nieuwe Showbits.