Volledig scherm
PREMIUM
© Steven Richardson/VTM

De bloedband van Jean-Claude en Pierre Van Damme: “Pierre blijft discreet over de haatmails en politiebescherming. Hij wil ons niet ongerust maken”

ShowbizzDezelfde glimlach en die rustige, vriendelijke uitstraling. Jean-Claude is de broer van Pierre Van Damme. “De e-pi-de-mi-o-loog. Wat een moeilijke woorden hebben we dit jaar toch moeten leren”, zegt hij. Een gesprek over zijn beroemde naamgenoot, de coronacrisis en opgroeien in een mannenbastion. “De eerste keer dat wij contact hadden met het andere geslacht, was op de universiteit”

2 reacties

 • christianne bruyland

  3 maanden geleden
  Een aangenaam persoon die de mensen eens niet met het vingertje aanspreekt.
 • Johan Vervaeck

  3 maanden geleden
  Ik vind Pierre een uiterst bekwaam mens, zoals er heel weinig rondlopen. Proficiat en bedankt voor al het werk dat je tot op heden hebt gedaan en voor hetgeen je voor de maatschappij betekent.
 1. Antwerpse Jeff (26) brengt plaat uit voor Axwell van Swedish House Mafia: “Als puber stond ik nog voor hem te springen op Tomorrowland”
  PREMIUM
  ANTWERPEN/HEMIKSEM

  Antwerpse Jeff (26) brengt plaat uit voor Axwell van Swedish House Mafia: “Als puber stond ik nog voor hem te springen op Tomorrow­land”

  Op je zestien jaar staan springen op Swedish House Mafia aan het hoofdpodium van Tomorrowland en tien jaar later zelf muziek uitbrengen op het platenlabel van één van de drie Zweedse supersterdeejays. Een droom voor velen wordt werkelijkheid voor Jeff ‘Jay Bombay’ Monballiu (26) uit het Antwerpse Hemiksem. “Zelfs mijn beste maten vonden mijn allereerste producties barslecht.”
 1. Zo zag prins Philip eruit in The Crown
  Play
  royalty

  Zo zag prins Philip eruit in The Crown

 2. Dimitri barst in lachen uit als hij hoort wat Maxime haar hobby is
  Play
  Blijven Slapen

  Dimitri barst in lachen uit als hij hoort wat Maxime haar hobby is