Fleur Cooke
Volledig scherm
PREMIUM
Fleur Cooke © Steven Richardson/Kristof Ghyselinck

De bloedband van Fleur en James Cooke: “Zijn partners moeten de Fleur-test doorstaan. Ik wil zeker weten dat ze op mijn broer vallen en niet op ‘de BV’”

Showbizz“Ik moet er nog steeds aan wennen dat ik James met zoveel anderen moet delen. Voor mij blijft hij gewoon mijn broer.” Dezelfde ogen en innemende lach. Dit moet Fleur Cooke zijn, de oudere zus van James Cooke. Het zijn twee handen op één buik, bondgenoten voor het leven, die elkaar steunen in de moeilijkste tijden en de andere willen beschermen voor het kwaad. “Het heeft eventjes geduurd voor ik Dorian heb aanvaard, en ik denk dat ik niet altijd even lief was. Maar ik wou afstand bewaren tot ik overtuigd was dat hij om de juiste redenen voor James koos.”

1 reactie

 • Francine De Kin

  2 maanden geleden
  Wie valt er nu op een Belachelijke Vlaming? Misschien wat van dat plebs dat naar Thuis & Familie kijkt of van die idiote muziekwedstrijdjes...
 1. K3'tjes openhartig in nieuwe videoreeks ‘Zelfportret’: “Vroeger kwam ik wel eens huilend thuis omdat ik iets gedaan had wat ik niet wou”
  Showbizz

  K3'tjes openhartig in nieuwe videoreeks ‘Zelfpor­tret’: “Vroeger kwam ik wel eens huilend thuis omdat ik iets gedaan had wat ik niet wou”

  In de gloednieuwe videoreeks ‘Zelfportret' van MNM gaan verschillende jonge BV’s en influencers de uitdaging aan om even diep in de spiegel te kijken, onder het goedkeurend oog van MNM-dj Laura Govaerts. Maandag waren de K3'tjes aan de beurt, en het werd een gesprek over mayonaise, filosofische teksten en (letterlijk) een grote mond hebben.
 1. “Voulez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  “Vou­lez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'

 2. Winkeliers achtervolgen dief en vangen hem voor politie
  Play
  Op Interventie

  Winkeliers achtervol­gen dief en vangen hem voor politie