Blind getrouwd
Volledig scherm
PREMIUM
Blind getrouwd © Dieter Bacquaert

De ‘Blind Getrouwd’-mannen over hun avontuur en hun (nieuwe) lieven: “Mijn eerste match op Tinder was meteen prijs”

ShowbizzIn hun huwelijken liep niet alles even gesmeerd, maar achter de schermen van ‘Blind Getrouwd’ bloeide er wel een mooie vriendschap tussen de mannen van het meest recente seizoen. En tegenwoordig is Cupido hen goedgezind, want het viertal is opnieuw van ‘t straat. Een uniek gesprek met Davy, Dennis, Marijn en Sven over leunen op elkaar, verpletterende druk en de liefde. Wie heeft nog contact met zijn ex-vrouw? En hoe leerden ze hun nieuwe vriendinnen kennen? 

 1. Al zeker één finaleticket uitgedeeld en intieme scheerpraktijken bij de CD&V: dit was ‘De Slimste Mens’
  Play
  TV
  12

  Al zeker één finaletic­ket uitgedeeld en intieme scheerprak­tij­ken bij de CD&V: dit was ‘De Slimste Mens’

  Voor het eerst dit seizoen vierde de ‘girlpower’ hoogtij in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. De dames waren aan de macht met revelatie Gloria Monserez (20) en toekomstig ex-K3'tje Klaasje Meijer (26) als deelnemers en Jennifer Heylen (30) en Serine Ayari (30) als juryleden. Joachim Coens (55) liet zich echter niet intimideren door al dat vrouwelijk geweld. Al ging op het einde wel opnieuw een dame met de overwinning aan de haal.
 2. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 3. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  3

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.