Blind getrouwd
Volledig scherm
PREMIUM
Blind getrouwd © Dieter Bacquaert

De ‘Blind Getrouwd’-mannen over hun avontuur en hun (nieuwe) lieven: “Mijn eerste match op Tinder was meteen prijs”

ShowbizzIn hun huwelijken liep niet alles even gesmeerd, maar achter de schermen van ‘Blind Getrouwd’ bloeide er wel een mooie vriendschap tussen de mannen van het meest recente seizoen. En tegenwoordig is Cupido hen goedgezind, want het viertal is opnieuw van ‘t straat. Een uniek gesprek met Davy, Dennis, Marijn en Sven over leunen op elkaar, verpletterende druk en de liefde. Wie heeft nog contact met zijn ex-vrouw? En hoe leerden ze hun nieuwe vriendinnen kennen? 

 1. Onterechte overwinning voor Harry Styles bij de Grammy’s? “De uitslag werd gemanipuleerd”
  Celebrities

  Onterechte overwin­ning voor Harry Styles bij de Grammy’s? “De uitslag werd gemanipu­leerd”

  Harry Styles (29) nam zondagavond twee Grammy’s mee naar huis, maar toch klinkt er niet enkel lof over de popster. Zijn overwinningsspeech viel niet bij iedereen in goede aarde en sommigen zetten ook vraagtekens bij zijn Grammy voor ‘Album van het jaar’. Want als witte man een award winnen? Niet zo bijzonder. En zijn innige vriendschap met de producer van de Grammy’s? Verdacht.
 2. Sam Gooris waagt zich aan waterskiën in ‘Expeditie Gooris’: “I can’t feel my legs anymore hé”
  Play
  TV

  Sam Gooris waagt zich aan waterskiën in ‘Expeditie Gooris’: “I can’t feel my legs anymore hé”

  Tijdens hun roadtrip langs de Westkust van Amerika gaat de familie Gooris waterskiën op Lake Tahoe. “Give me those two lats man”, aldus een zelfverzekerde Sam Gooris (49). Al snel blijkt hij een natuurtalent. Maar het lachen vergaat hem echter snel, wanneer hij teken probeert te doen naar zijn gezin om ermee te stoppen en zij het teken heel anders interpreteren... “Moordenaars”, klinkt het bij Sam achteraf.