Exclusief voor abonnees

De appel valt niet ver van de boom: waarom Marie Verhulst voorbestemd is als Samsons nieuwe baasje

Instagram
Zaterdagmiddag kwamen we eindelijk te weten wie het nieuwe baasje wordt van Samson. Studio 100 maakt het grote nieuws bekend tijdens de première van de ‘Afscheidsshow van Samson & Gert’. Dat de keuze op dochter Marie Verhulst (24) viel was niet onverwacht, gezien al langer werd vermoed dat Gert Verhulst (51) het Samson-succes in de familie wilde houden. Maar wie is Marie eigenlijk en waarom is net zij de voorbestemde opvolgster?

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • chantal browaeys

  hahaha grote verrassing, het geld blijft in de familie; mijn laatste beetje respect voor gert is verdwenen net zoals zijn vriendje

 • Ward Rogier

  Mensen vergeten dat zo een rol amper te combineren is met een ander project. Dat dit voor jaren is zoals K3. Niet veel acteurs springen ervoor omdat je vast hangt aan het drukke schema. Dus verschillende rollen of projecten aanpakken gaat niet. Maar mensen zien enkel het dochter van.

 • Freddy Madou

  Tante Terry had een ander allure, en straalde dat ook uit, ik denk dat beiden geen talent hebben maar vader veel geld, zie Viktor.

 • marijke boulet

  "Waarom is net zij de voorbestemde opvolgster" , wel heel eenvoudig papa heeft geld en macht . Zelfde reden waarom we Victor bijna wekelijks zien opdraven in programma's ook al heeft hij nul talent .

 • Jan De Vos

  Waarom toch negative reacties, volgens mij heeft zij het talent van haar vader, en als het niet goed zou zijn is het maar zo, niets is perfect.