Davy Brocatus, Antwerpen
Volledig scherm
PREMIUM
Davy Brocatus, Antwerpen © Dieter Bacquaert

Davy Brocatus niet langer te zien in ‘Dancing With The Stars’: “De nieuwe juryleden hebben nog heel wat in te halen”

ShowbizzVanaf 4 december gaat op Play4 een nieuw seizoen van ‘Dancing with the Stars’ van start, maar dat zal zonder Davy Brocatus (49) zijn. De man die jarenlang jurylid was in VTM’s ‘Sterren op de Dansvloer' en zijn comeback maakte in ‘Dancing with the Stars’, moet na één seizoen alweer verdwijnen. Hij praat over zijn gedwongen vertrek en blikt vooruit naar de wedstrijd. We stellen bovendien zijn vervanger Wim Vanlessen (45) aan u voor. “Toen ik uit de kast kwam, ging het plots stukken beter met mijn carrière." 

3 reacties

 • linda de moor

  12 maanden geleden
  Het gaat helemaal niet meer over de dansstijlen. Het is enkel show, mooi om te zien, maar heeft niks meer met de oorspronkelijke ballroom en latin dansen te maken. Voetenwerk:0
 • Kim Hoeck

  12 maanden geleden
  Stanny we weten nu al dat Nina weer met goud gaat lopen
 • Stanny Bruyninckx

  1 jaar geleden
  Hopelijk wordt er dit seizoen door de jury meer aandacht besteed aan de karaktereigenschappen van de opgelegde dans en niet zoals de vorige jaren wie de grootste show kon opvoeren en het mooist kon lachen
 1. Kanye ‘Ye’ West beschuldigt Kim Kardashian van overspel met Chris Paul: “Dit is alweer een leugen”
  Celebrities

  Kanye ‘Ye’ West beschul­digt Kim Kardashian van overspel met Chris Paul: “Dit is alweer een leugen”

  Kanye ‘Ye’ West (45) dropte opnieuw een bommetje op Twitter. In de veronderstelling dat hij spoedig weer van het platform zou verbannen worden, schreef hij: “Ik heb deze man met Kim betrapt”, met daarbij een foto van profbasketballer Chris Paul (37). Insiders ten huize Kardashian ontkennen intussen alle geruchten: “Hij wil haar voorstellen als iemand die met iedereen slaapt.”
 2. KIJK. Astrid Coppens geeft kijkje in leven met twee kinderen: “Zo gelukkig met mijn dochtertjes”
  Play
  BV

  KIJK. Astrid Coppens geeft kijkje in leven met twee kinderen: “Zo gelukkig met mijn dochter­tjes”

  Het leven met twee kindjes in huis lijkt Astrid Coppens (39) goed te bevallen. Op Instagram deelt de moeder verschillende kiekjes van haar twee meisjes. “Ik ben zo gelukkig met onze twee dochters.” In oktober werd het tweede kindje van Astrid en haar man Bram Coppens (42) geboren, Joey-Lee. Hun oudste dochter Billie-Ray (3) lijkt ook al een mooie band te hebben met haar kleine zus.