Davy Brocatus
Volledig scherm
Davy Brocatus © Dieter Bacquaert

Davy Brocatus geeft online danslessen tijdens coronacrisis

ShowbizzDavy Brocatus heeft iets gevonden tegen de verveling. Net zoals vele andere zaken hebben moeten sluiten vanwege de coronacrisis, was dat ook voor zijn dansstudio het geval. Zijn oplossing? Dan maar danslessen geven online!

0 reacties

 1. Luisterde vader Jamie de telefoongesprekken van Britney Spears af? “Gruwelijke inbreuken op de privacy”
  Celebrities
  1

  Luisterde vader Jamie de telefoonge­sprek­ken van Britney Spears af? “Gruwelijke inbreuken op de privacy”

  Het juridische team van Britney Spears eist een onderzoek naar de daden van Jamie Spears. In een nieuwe docu wordt de vader van de zangeres ervan beschuldigd dat hij de telefoongesprekken van Britney afluisterde. “Jamie maakt zich schuldig aan gruwelijke inbreuken op de privacy van zijn volwassen dochter”, aldus de advocaten. Ook Kevin Federline, de ex-man van de zangeres met wie ze twee kinderen deelt, kan niet lachen met de beschuldigingen. “Onze zonen zijn minderjarig en konden geen toestemming geven voor de opnames.”
 2. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.