David Beckham zingt ‘All I Want For Christmas Is You’... (én Victoria legt het stiekem vast op beeld)

CelebritiesDavid Beckham (47) is overduidelijk al in de kerstsfeer. Tijdens een kopje koffie toont hij zijn zangtalent. Uit volle borst zingt hij de kersthit ‘All I Want For Christmas Is You’ van Mariah Carey (52). En zijn vrouw Victoria (48) legt dat allemaal maar al te graag vast op beeld. “Met de hoge noten heb je wel last”, grapt ze tegen David.

0 reacties

  1. Luc Appermont zet carrièreprijzen in zijn testament: “Een ‘Gouden Oog’ voor 50 euro te koop op de vogeltjesmarkt, dat zou jammer zijn”
    Play
    Showbits

    Luc Appermont zet carrière­prij­zen in zijn testament: “Een ‘Gouden Oog’ voor 50 euro op de vogeltjes­markt, dat zou jammer zijn”

    Luc Appermont is niet voor niets verkozen tot voorzitter van de nieuwe mediaprijzen ‘Kastaars!’. Hij is de koning van de ‘Gouden Ogen’. Liefst 14 prijzen sleepte hij als populaire presentator in de wacht. Of die trofeeën allemaal bij hem op de schouw staan, wilde Jarne van Showbits wel eens weten. Niet zo blijkt, Luc is er heel discreet over. Enkele ‘Ogen’ heeft hij zelfs uitgeleend aan petekinderen, maar wel met de absolute belofte dat deze na z’n dood niet verpatst worden op één of andere rommelmarkt.