Dat is snel: vriend van ‘Temptation’-Pommeline laat liefdestatoeage zetten

Cirio Wassenhove
Amper twee weken geleden maakte realityster Pommeline Tillière bekend dat ze een relatie heeft met Cirio Wassenhove. Die romance zit duidelijk goed, want Cirio pronkt al met een eerste liefdestattoo.

De kickbokser en eigenaar van een tattoozaak in Gent liet de naam van zijn kersverse vriendin vereeuwigen op zijn pols, samen met een hartje. Dat kon overduidelijk op de goedkeuring van Pommeline rekenen. Zij plaatste het resultaat op haar Instagram Stories, samen met een verliefde smiley. Daarnaast omschrijft ze haar vriend als “de schattigste”.

(lees verder onder de foto)

Instagram

Pommeline heeft zelf ook ervaring met liefdestatoeages. Zij liet tijdens haar relatie met Fabrizio immers zijn gezicht op haar been tatoeëren. Die tekening laat ze momenteel verwijderen door middel van een laserbehandeling.
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • kelly stroobantd

  Ale pommetje hopelijk heb je nu wat meer geluk. Op het eerste zicht denk je oei maar we hebben allemaal vooroordelen hè. Je moet het zelf maar ondervinden en wens je veel geluk toe samen.

 • Daniel Polspoel

  Gelukkig heeft ze nog een plaatsje gevonden voor nog een lief bij te tatoeëren. Stilaan groot probleem aan het worden,

 • Juliette Francois

  De lasers gaan nog overuren draaien...

 • Guy Dupont

  Benieuwd hoelang het zal duren....? Eens hij die opgespoten tieten en kont beu is zal het rap gedaan zijn denk ik.

 • Polutnik Ronald

  Soort zoekt soort , beide vol van tatoeages en piercings . Wat moet je nog meer .