André Hazes.
Volledig scherm
André Hazes. © VTM

“Dapper, kwetsbaar, sterk én trots”: Monique steunt openhartige docu van André Hazes

ShowbizzDe documentaire ‘Crossroads’, waarvoor André Hazes de afgelopen twee jaar gevolgd werd in zijn soms nogal onstuimige leven, verschijnt op 20 oktober op Videoland. Dat maakt de 28-jarige zanger vandaag bekend op sociale media. “Ik ben de strijd aangegaan met mijzelf en heb er alles aan gedaan mijn leven te herpakken”, aldus Hazes. Ook Monique en mama Rachel tonen hun steun op Instagram.

 1. Nederlandse band misnoegd nadat hun nummer gekozen werd als lied bij WK-uitzendingen: “Voelt niet goed om aan te verdienen”

  Nederland­se band misnoegd nadat hun nummer gekozen werd als lied bij WK-uitzendin­gen: “Voelt niet goed om aan te verdienen”

  Tijdens WK-uitzendingen van het Nederlands elftal, is bij onze Noorderburen regelmatig het nummer ‘This is the Moment’ van de Haagse band Son Mieux te horen. De Nederlandse omroep (NOS) heeft het nummer gekozen als achtergrondmuziek bij de korte vooruit- en terugblikfragmenten bij voetbalduels van Oranje. En dat heeft tot ongemak bij de Haagse band geleid.
 2. Dwayne 'The Rock' Johnson koopt álle Snickers uit winkel waar hij vroeger chocoladerepen ging stelen
  Play
  Celebrities

  Dwayne 'The Rock' Johnson koopt álle Snickers uit winkel waar hij vroeger chocolade­re­pen ging stelen

  Dwayne Johnson (50) bracht een winkeltje uit zijn jeugd een bezoekje met speciale reden. Toen ‘The Rock’ 14 jaar oud was, ging hij elke dag naar die winkel om een Snicker te stelen. Hij had er zelf geen geld voor. Maar jaren later wil de acteur het goedmaken door alle Snickers die in de rekken lagen op te kopen. Bovendien betaalde hij ook de boodschappen van alle aanwezigen in de winkel. Zelf zegt Dwayne dat hij superblij is om de situatie eindelijk recht te trekken.
 3. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.