Daphne Wellens
Volledig scherm
PREMIUM
Daphne Wellens © BAHNMULLER FRANK

Daphne Wellens stond op de set met bekende beste vriendinnen: “Evelien en Frances mogen mij altijd bellen, zelfs ‘s nachts”

ShowbizzVoor Daphne Wellens (33) waren de opnames van de nieuwe Streamz-serie ‘F*** You Very, Very Much’ één groot feest, want ze mocht samen met haar vriendinnen Frances Lefebure en Evelien Bosmans op een set staan. Enthousiast vertelt ze over hun goede band, het meterschap en onderlinge concurrentie. “Elk weekend zie ik wel één van de twee, we blijven soms zelfs bij elkaar slapen.” 

0 reacties

 1. Feest, kippenvel, een jodelauditie en “de beste zang tot nu toe” in een nieuwe aflevering van ‘K2 zoekt K3'
  Play
  TV
  12

  Feest, kippenvel, een jodelaudi­tie en “de beste zang tot nu toe” in een nieuwe aflevering van ‘K2 zoekt K3'

  Dertien Vlaamse en Nederlandse jongens en meisjes gaven zaterdagavond het beste van zichzelf om de plek van Klaasje in te nemen in een nieuwe auditieronde van ‘K2 zoekt K3'. In de derde aflevering lag de lat al een stuk hoger. Iets wat ook host Kürt Rogiers opgevallen is. “Je moet best wel wat sterren krijgen om boven op die stoelen terecht te komen.” Maar de jury werd opnieuw op haar wenken bediend. Eén van de kandidaten zorgde voor een kippenvelmoment, iemand anders jodelde, nog een andere kreeg de hele studio, inclusief juryleden, aan het dansen en Samantha kreeg “de beste zangauditie tot nu toe” te horen.