Dany Verstraeten
Volledig scherm
PREMIUM
Dany Verstraeten © BELGA

Dany Verstraeten, VTM-baken van vertrouwen in barre crisisperiode: “Boeiende tijden? Dit had ik liever niet meegemaakt, hoor”

ShowbizzThuiswerken zit er voor hem niet in. Maar klagen hoor je Dany Verstraeten (64) niet doen. De man die al decennialang de ene crisis na de andere verslaat vanuit de ‘VTM Nieuws’-studio, probeert er z’n cool bij te bewaren: “Al wind ik me wel op, wanneer ik mensen zie die dit nog altijd niet au sérieux nemen.”

3 reacties

 • Elise Van Damme

  1 jaar geleden
  Een van de beste nieuwsankers aller tijden.Dit mag ook eens gezegd worden.Bedankt Danny
 • lucrece forrez

  1 jaar geleden
  een pracht mens altijd mooi nieuws brengen trouwens ze mogen zeggen wat ze willen VTM is top op informatie duidelijkheid en altijd mooi gebracht ! Allen proficiat
 • Loesje Vranken

  1 jaar geleden
  Inderdaad, Dany doet dat heel goed ! Heb al meerdere malen gezien dat hij zich erg moest bedwingen om geen tranen te krijgen.Hij beseft volledig hoe gevaarlijk corona is voor de mensheid. Zelfs zijn stem begint som te breken bij life intervieuws, dit omdat hij volledig beseft waar de mensheid in beland is.Dany brengt altijd het nieuws met gevoel en op de juiste manier. Proficiat Dany, doe zo verder !
 1. Koningin Elizabeth voor het eerst sinds overlijden Philip weer in het openbaar
  Royalty

  Koningin Elizabeth voor het eerst sinds overlijden Philip weer in het openbaar

  Koningin Elizabeth (95) opent vandaag het Britse parlementaire jaar met een toespraak in de Houses of Parliament. Het is voor de Britse vorstin de eerste keer dat ze publiekelijk naar buiten treedt sinds het overlijden van haar man prins Philip begin april. Het is bovendien de eerste keer in lange tijd dat de Queen weer eens in Londen komt. Elizabeth heeft de afgelopen coronatijd voornamelijk doorgebracht op Windsor Castle.
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge