Maithé Rivera Sean Dhondt
Volledig scherm
PREMIUM
Maithé Rivera Sean Dhondt © rv

Danseres, voetbaltalent en handig met een wapen: dit is Maithé Rivera, de nieuwe vriendin van Sean Dhondt

ShowbizzZe zijn nog maar enkele maanden samen, maar Maithé Rivera (22) heeft duidelijk het hart van Sean Dhondt (37) veroverd. De Brabantse was afgelopen weekend van de partij om samen met haar lief en enkele bekende vrienden de Rode Duivels aan te moedigen. Maar wie is die schoonheid die zowel het hoofd van Dhondt als dat van haar 70.000 Instagram-volgers op hol brengt? Een vrouw die even raak kan schieten als Cupido zelf, zo blijkt.

22 reacties

 • Tom Caers

  2 weken geleden
  Samen met een kind van 23jaar. Je word zieliger met de tijd Dhondt
 • SONNY Pollaere

  1 maand geleden
  Dat je je als bijna 40-jarige wil ophouden met een pruts van 23, daar zakt werkelijk mijn broek van af. Ik ben verbijsterd van ongeloof. - Sonny
 • Carmen Grauwels

  2 maanden geleden
  Kort getrouwd met An Lemmens, wat langer met Allison en nu deze prachtige vrouw. Mss echt tot de dood ons scheidt? Dat ze allemaal gelukkig mogen zijn ❤
 • karina de smet

  2 maanden geleden
  Ik denk dat het nu andersom zal zijn , dat hij gedumpt zal worden na een tijdje. Leeftijd speelt geen rol, Sanne en Eric van N zijn ook een gelukkig stel met groot leeftijdsverschil.
 • Philippe Vanbelleghem

  2 maanden geleden
  Eerst bleiten en nu meteen van partner verwisseld . En liefde dat het was
 1. Camille Dhont, Bazart en Get Ready treden op tijdens éénmalige comeback 'Tien om te Zien’ (en jij kan hier tickets winnen)
  TV
  17

  Camille Dhont, Bazart en Get Ready treden op tijdens éénmalige comeback 'Tien om te Zien’ (en jij kan hier tickets winnen)

  Goed nieuws voor de fans van het muziekprogramma ‘Tien om te zien’. Door de straffe kijkcijfers voor ‘Tien om te zien 199X’, dat vorige zondag nog vlot 700.000 fans trok, wil VTM aan deze retroreeks een waardig slot bouwen. Daarom komt er eind deze zomer een eenmalige terugkeer van de echte ‘Tien om te zien’. De eerste namen zijn nu bekendgemaakt.
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.