Danscoach Tommy Gryson blikt in Story vooruit naar de finale van 'K2 zoekt K3'.
Volledig scherm
PREMIUM
Danscoach Tommy Gryson blikt in Story vooruit naar de finale van 'K2 zoekt K3'. © Dieter Bacquaert

Danscoach Tommy zal het nieuwe K3'tje mee begeleiden: “Zelfs Hanne en Marthe hebben moeilijke momenten”

ShowbizzAanstaande zaterdag weten we eindelijk wie Klaasje in K3 zal opvolgen. Een jongen wordt het al zeker niét, want Remi en Luca moesten de duimen leggen in de halve finale. K3-choreograaf Tommy Gryson (35), die het nieuwe groepslid alle pasjes moet aanleren, hoopte nochtans stiekem op verandering. De coach vertelt in een uitgebreid gesprek over z’n favorieten, het harde werk bij de groep en z'n relatie met achtergronddanser Bart. “Toen ik tien jaar geleden deelnam aan ‘So You Think You Can Dance’, kreeg ik het advies om mijn geaardheid te verzwijgen.”

0 reacties

 1. Matige kijkcijfers na eerste week: Rode Duivels behoeden VRT (nog even?) van WK-voetbalkater
  TV
  8

  Matige kijkcij­fers na eerste week: Rode Duivels behoeden VRT (nog even?) van WK-voetbalka­ter

  Het WK-voetbal leeft voor geen meter in ons land, behalve als de Rode Duivels spelen. Maar hoelang zal dat nog duren? Na de 1,9 miljoen fans voor hun eerste match, keken zondag 1,7 miljoen Vlamingen naar het pijnlijke verlies van hun idolen. En zo redden die arme Duivels de VRT (voorlopig) van een ferme kijkkater. Want er stemt opvallend minder volk af op het totale WK-aanbod. Zelfs Karl Vannieuwkerke moet het met gemiddeld ruim 160.000 kijkers of 30 procent minder doen dan bij het WK in 2018 in Rusland.
 2. Van onschuldig Disneymeisje tot gruwelijke antiheld: wie is Jenna Ortega, de nieuwe Wednesday Addams?
  Celebrities
  1

  Van onschuldig Disneymeis­je tot gruwelijke antiheld: wie is Jenna Ortega, de nieuwe Wednesday Addams?

  Recent werd op Netflix de coming of age-serie ‘Wednesday’ gelanceerd. Een reeks die focust op het tienerbestaan van de sadistische dochter van Morticia en Gomez Addams uit de ‘The Addams Family’. Het is gen-Z’er Jenna Ortega (20) die de hoofdrol speelt in de serie en daarmee een jong publiek dient warm te maken voor de capriolen van de gothicfamilie. Maar vergis je niet, ondanks haar leeftijd, heeft de jonge twintiger al heel wat op haar palmares staan.