Gesponsorde inhoud

Dankzij de liefde kan Ian Thomas eindelijk zichzelf zijn: "Anna Carina vergeet vaak dat ik een BV ben. Dat is een goed teken"

"Ik ben mijn geloof in de liefde nooit verloren", zegt Ian.
Dieter Bacquaert "Ik ben mijn geloof in de liefde nooit verloren", zegt Ian.
Ian Thomas (21) voelt zich herboren. Op muzikaal gebied heeft hij de touwtjes in eigen handen genomen en sinds Anna Carina in zijn leven is, straalt hij meer dan ooit. Zelfs kritiek, zoals na het Instagramkiekje van hem met sigaret, stoort hem niet meer. "Ik ben ook maar een mens, hé", zegt hij in Story. 

Hij brak door als de Vlaamse versie van Justin Bieber, maar zeven jaar en een hobbelig parcours later is de timide zanger van weleer uitgegroeid tot een zelfzekere kerel van 21. Het mooiste van de zaak: Ian Thomas lijkt niet alleen sterker in zijn schoenen te staan, hij voelt zich vandaag ook écht goed in zijn vel. Een fotoshoot in zwemshort is dan ook een kolfje naar zijn hand. "Mijn lichaam is nochtans nog niet in topvorm", zegt hij. "Pas sinds anderhalve maand ga ik opnieuw twee keer per week fitnessen met een maat."

Met als ultieme doel: een sixpack kweken?

"Neen, ik train niet voor het lichaam van een bodybuilder. Ik wil gewoon weer wat fitter zijn en strakker staan. Als ik me goed in mijn vel voel, heb ik meer zelfvertrouwen. En als ik te weinig beweeg, knaagt dat aan mij. Sporten voelt dus absoluut niet als een opdracht. Ik geniet er juist van."

Je sociale media-posts in bloot bovenlijf worden altijd enthousiast onthaald door je fans. Dat is toch een egoboost?

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Kris Deka

  Hij was toch de Justin bieber van de Aldi?

 • Freddy Gillis

  Dat er zulke onzin in de krant komt .!!!

 • Hanne Claes

  maar iedereen weet toch wie hij is, dan ben je toch een bv - of je daar iets voor gepresteerd moet hebben is een andere zaak.

 • Frans Van der Borght

  Ian wie ben je? Een VIP?

 • Johan Coppens

  Ian Thomas een BV? Hahahahahahaha