Danira Boukhriss Terkessidis en haar vader Houssein.
Volledig scherm
PREMIUM
Danira Boukhriss Terkessidis en haar vader Houssein. © Gregory Van Gansen / Photo News

Danira over nauwe band met papa Houssein: “Als enig kind zorgen voor twee bejaarde ouders, ooit, daar lig ik nu al van wakker”

TVVilvoorde City, where de 'Vandaag'-presentatrices are hot en de vaartkant is pretty. Danira Boukhriss Terkessidis (30) zit vanaf maandag weer dagelijks aan haar tafel. Maar nu is het nog even uitbuiken, samen met haar vader. "Ik vertrouw niemand, behalve mijn ouders."

 1. Sven Ornelis en Anke Buckinx gaan ‘On Tour’ met Niels Destadsbader, Regi, Natalia, Milow en Bart Kaëll
  Showbizz

  Sven Ornelis en Anke Buckinx gaan ‘On Tour’ met Niels Destadsba­der, Regi, Natalia, Milow en Bart Kaëll

  De tourbussen van Vlaamse artiesten staan al een tijdje stil maar daar brengen Joe-dj’s Sven Ornelis (47) en Anke Buckinx (40) vanaf maandag 26 oktober verandering in. In ‘Sven & Anke On Tour’ tovert het ochtendduo een tourbus om tot een radiostudio op wielen. Ze nemen elke dag tussen 6 en 10 uur de grootste Vlaamse artiesten uit de Top 2000 coronaproof mee op hun muzikale tournee.
 2. Confederatie Bouw boos op de Planckaerts: “Ze zondigen tegen zowat alle veiligheidsregels”

  Confedera­tie Bouw boos op de Plan­ckaerts: “Ze zondigen tegen zowat alle veilig­heids­re­gels”

  ‘Château Planckaert’ is met meer dan een miljoen kijkers een van de populairste tv-programma’s van het moment, maar valt toch niet bij iedereen in de smaak. De bekende familie knapt een vervallen kasteel in Frankrijk op, maar zondigt volgens de Confederatie Bouw tegen zowat alle veiligheidsregels in de bouw. “Eddy en co zijn niet ‘goe bezig’, ook al zongen ze ooit van wel”, klinkt het. Om het belang van veiligheid in de bouw te benadrukken, heeft de Confederatie Bouw al anderhalf jaar de campagne www.safetymypriority.be lopen. Ondertussen heeft de familie ook gereageerd op de heisa. “Dit is niet onze eerste renovatie.”
 3. Zeger uit ‘Kamp Waes’ stottert al hele leven lang: “Ik dacht écht dat ik de enige was”
  TV

  Zeger uit ‘Kamp Waes’ stottert al hele leven lang: “Ik dacht écht dat ik de enige was”

  Donderdag 22 oktober is Wereldstotterdag. Vooral voor jongeren die stotteren is bewustzijn rond het thema nog altijd broodnodig. Zeger Van Noten is na zijn deelname aan ‘Kamp Waes’ uitgegroeid tot een rolmodel. En dat terwijl hij lange tijd dacht dat hij de enige op de wereldbol was die stotterde. “Ik had nog nooit iemand ontmoet, en de meeste steken het ook weg”, vertelde Zeger.