Danira Boukhriss geeft zichzelf moedervlek zoals lief Bouba

Danira en haar vriend Bouba.
Instagram/danira__bt Danira en haar vriend Bouba.
Hoe lief: tv-presentatrice Danira Boukhriss (27) heeft een foto op Instagram gepost waarop ze de moedervlek van haar nieuwe vriend Bouba Kalala (20) op haar gezicht getekend heeft. 

Bouba Kalala, bekend van De Mol, heeft een opvallende moedervlek onder zijn linkeroog. In een eerder interview met Het Nieuwsblad, vertelde hij over het feit dat hij daar vroeger veel complexen over had. Hij zei toen dat die vlek wou compenseren door zich heel zelfzeker te gedragen. Tot zijn zestiende voelde hij zich er slecht over, maar nu heeft hij de moedervlek leren aanvaarden. 

Om haar vriend te steunen, tekende Danira dus een gelijkaardige moedervlek op haar gezicht. Liefde!
31 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jurgen Van Den Bergh

  Maar haar eigen moedervlek in haar gezicht liet ze verwijderen. Hoe hypocriet kun je zijn Danira?

 • Frank Lateur

  Sommige kranten hebben echt geen nieuws meer. Maar ok beter dom nieuws dan fake nieuws!

 • Ernest De Bodt

  Belachelijk...

 • Penny Pellens

  als zelf iemand met een wijnvlek in men gezicht hoef ik men lief niet naast mij te hebben met te doen alsof hij ook zoiets heeft. Die aanvaard mij zoals ik ben zonder dat hij zoiets gaat doen om aandacht te trekken..... Als ik maar in de media kom hé Danira

 • marjolein Freys

  Wauw ..