Daniel Craig: ‘No Time To Die’ is mijn laatste 007-film

Daniel Craig.
AP Daniel Craig.
Daniel Craig heeft bevestigd dat ‘No Time To Die’  zijn laatste film zal zijn waarin hij te zien is als James Bond. Dat vertelde de acteur gisteren in de Amerikaanse show Saturday Night Live nadat er diverse geruchten rondgingen over zijn carrière.

Eerder werd gemeld dat Craig nog niet zeker was of hij als 007 zou stoppen. Het bleef een tijdje stil, maar gisteravond maakte de acteur dan toch van de gelegenheid gebruik om te bekennen dat hij zijn Bond-kostuum aan de haak hangt. “De volgende James Bond-film is mijn laatste. Maar het wordt wel een van de beste, want we hebben Phoebe Waller-Bridge van Fleabag die ons helpt met het script", vertelde hij voor de camera.

Dat de 52-jarige Craig stopt met de spionnenfilm komt niet uit de lucht vallen. De acteur twijfelde al langere tijd over een mogelijk afscheid, maar bevestigde in 2017 tijdens The Late Show tóch nog een keer in de huid van James Bond te kruipen.

Deze week werd bekend dat de première van Craigs laatste Bond-film No Time To Die maar liefst zeven maanden is uitgesteld wegens het coronavirus. De producenten en filmstudio’s MGM en Universal schreven in een verklaring niet anders te kunnen dan de releasedatum op te schuiven. No Time To Die gaat nu op 25 november in première.  
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.