AP
Volledig scherm
© AP

Daniel Craig had last van Bond-faam: “Ik sloot mij op in mijn huis met de gordijnen dicht”

CelebritiesSommige beroemdheden houden van alle aandacht die ze krijgen, maar heel wat sterren hebben er stiekem een hekel aan om in de schijnwerpers te staan. Eén van die celebs is de Britse acteur Daniel Craig (53). Door zijn rol als James Bond kreeg hij ontzettend veel aandacht, maar daar had de ‘Spectre’-acteur het behoorlijk moeilijk mee. “Zowel fysiek als mentaal voelde ik mij rotslecht.”

 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 2. Na anderhalf jaar relatie zetten Miguel Dheedene en Aisha Van Zele ook samen stappen in zakenwereld: restaurants Ferrier 30 en Puro 26 nu in handen van showbizzkoppel
  Antwerpen

  Na anderhalf jaar relatie zetten Miguel Dheedene en Aisha Van Zele ook samen stappen in zakenwe­reld: restau­rants Ferrier 30 en Puro 26 nu in handen van showbizz­kop­pel

  Voormalig televisiegezicht Aisha Van Zele en haar partner Miguel Dheedene nemen de Italiaanse restaurants Ferrier 30 en Puro 26 op het Antwerpse Zuid over. Daarmee zetten ze als koppel de eerste stappen samen in de zakenwereld. “De restaurants zijn reeds goed geoliede machines, aan ons om ze goed geolied te houden”, aldus Aisha.
 3. Metejoor vertelt in ‘Speeltijd’ over de band met zijn pluskinderen: “Vroeger zei ik altijd dat ik nooit pluspapa wilde worden”
  Showbizz

  Metejoor vertelt in ‘Speeltijd’ over de band met zijn pluskinde­ren: “Vroeger zei ik altijd dat ik nooit pluspapa wilde worden”

  In ‘Speeltijd’ keert Ann Van Elsen op Joe elke week met een bekende Vlaming terug naar de schooljaren om de fijne momenten uit de tienerjaren te herbeleven. Van toffe klasverhalen tot spannende eerste keren. Zaterdagochtend was Metejoor, alias Joris van Rossem (30) te gast en daar sprak hij over zijn faalangst vroeger, zijn ADHD, zijn bijnaam en de liefde voor z’n pluskinderen. “Als ze er niet zijn, mis ik hen.”