Davy Brocatus
Volledig scherm
PREMIUM
Davy Brocatus © Steven Richardson

‘Dancing With The Stars’-jurylid Davy Brocatus wachtte bijna drie jaar op de liefde van zijn leven: “Mocht Anatoly niet in België geraakt zijn, dan was ik naar Turkije verhuisd”

ShowbizzAls je Davy Brocatus (47), die op zondagavond wekelijks te zien is als jurylid in ‘Dancing With The Stars’ op VIER, vraagt wat voor hem het opperste geluk is, dan krijg je een evident antwoord: “Mijn opperste geluk beleef ik op de dansvloer. En in mijn relatie, bij Anatoly.” Minder evident echter was de weg die Davy moest afleggen om dat geluk – in beide gevallen – te bereiken, zo legt hij uit in Primo.

1 reactie

 • annie laureys

  1 jaar geleden
  Grijp alle kansen voor de liefde van je leven , het gaat jullie goed
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. Chris Van Tongelen plant met broer en buur wijngaard van halve hectare in Putte: “Wijnranken worden ter adoptie aangeboden”
  PREMIUM
  Putte

  Chris Van Tongelen plant met broer en buur wijngaard van halve hectare in Putte: “Wijnranken worden ter adoptie aangeboden”

  Putte krijgt in mei met Domein 94 een wijngaard langs de Bredestraat. Initiatiefnemers zijn ‘Romeo’ en manager van het vaccinatiecentrum in Putte Chris Van Tongelen, zijn broer Dave en buurman Koen Van Vaerenbergh. De eerste flessen worden eind 2024 verwacht, maar je kan als sympathisant nu al een wijnrank adopteren. “Om het plaatje compleet te maken, verhuizen de luxetenten van mijn tuin naar een plaatsje aan de wijngaard”, vertelt Chris.
 1. Opletten geblazen voor naalden in sluikstort in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’
  Play
  De Vuilste Jobs van Vlaanderen

  Opletten geblazen voor naalden in sluikstort in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’

 2. "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?
  Play
  Popquiz

  "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?