Dan toch geen 'eenmalige misstap': Boef scheldt directrice uit voor 'k*nkerhoer'

Bewust filmpje dateert van 2016

Goedefroit Music
Rapper Boef heeft het zwaar verkorven. Nadat hij afgelopen week nog beweerde dat de filmpjes waarin hij vrouwen voor hoeren uitmaakt 'een fout waren' en 'een eenmalige misstap', duikt er nu een filmpje op uit 2016 waarin de gevallen rapper zijn schooldirectrice uitmaakt voor 'kankerhoer'. 

De Tilburgse Boef lijkt er een gewoonte van te maken om de vrouwen om hem heen ’kech’ of hoer te noemen. In 2016 loopt de nu 24-jarige jongen zijn oude schooldirectrice tegen het lijf. "Jij bent toch mijn oude directrice? Een k*nkerhoer, dat was je", klinkt het. 

Wat de vrouw in kwestie de muzikant heeft misdaan is niet duidelijk. Wel bewijst Boef hiermee dat het geen eenmalige fout was die hij beging op nieuwjaarsdag.
157 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Kim Lijnen

  Is zo oud als de straat

 • Bieke Cuyt

  Ga toch weg boef ga dat in uw land doen is zien of dat de dames daar ook mee gaan lachen simpele!

 • Strubbe Leslie

  Een gemiste kans. Want had hij op school wel wat "moeite" gedaan, waren de tekstjes van meneer boef mss net dat ietsje beter. Hou al helemaal niet van die muziek, en nog minder van iemand met zo een mentaliteit. Als het in Marokko dan beter is, wel ga dan daar de stoere "rapper / hip hopper / whatever" ... gaan uithangen.

 • Gerard Braeckmans

  Maar je gaat toch niet ontkennen Dirk Verstraete dat het wel meer voorkomt bij moslims dan anderene. Kijk maar naar de docu's over straattaal in het brusselse bv. als er een vrouw passeert.

 • thomas wauters

  Het ergste is dat dit een voorbeeld is voor onze kinderen, zei horen niks anders meer dan dit en doen natuurlijk dit gedrag na. Zielig gewoon