Dan Karaty
Volledig scherm
Dan Karaty © Instagram

Dan Karaty spreekt voor het eerst over toestand: “Ik werd plots blind wakker”

ShowbizzDan Karaty (44) heeft voor het eerst openheid gegeven over zijn oogaandoening. In een interview met het Nederlandse Privé vertelt de choreograaf dat hij aan één oog blind is geworden. Hij werkt nu volop aan het terugkrijgen van zijn zicht.

3 reacties

 • Gerrie van Happen

  8 maanden geleden
  Heel veel sterkte en hopelijk komt alles goed. Blijf positief Groet
 • vanzeir guy

  11 maanden geleden
  Dan, je kan met één oog nog verder leven, het is wel een zware aanpassing zeker wat het diepte zicht betreft. Zelf ben ik door een paar operaties en tegenslagen zelf mijn linker oog kwijt geraakt en het is echt geen plezante  manier van leven. Boven op dit oog mankement heb ik ook nog tinnitus, ondanks dit alles gaat het leven verder en vechten we verder tegen deze ongemakken. Hopelijk kan jij daar ook overzetten.
 • Christine de Clercq

  11 maanden geleden
  T beste Dan
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).