Dan Karaty
Volledig scherm
Dan Karaty © Instagram

Dan Karaty geeft eerste teken van leven na ziekenhuisopname: “Alles is anders nu”

Showbizz‘Belgium's Got Talent’-jurylid Dan Karaty (44) heeft voor het eerst iets van zich laten horen op social media sinds zijn ziekenhuisopname vorige maand. Hij zet zijn bericht bij een foto waarop hij een zonnebril draagt en zijn duim omhoog steekt.

0 reacties

 1. BBC excuseert zich voor verwarring van Beyoncé met Viola Davis tijdens de Grammy’s: “Dit was beneden onze gebruikelijke normen”
  TV

  BBC excuseert zich voor verwarring van Beyoncé met Viola Davis tijdens de Grammy’s: “Dit was beneden onze gebruike­lij­ke normen”

  Afgelopen zondag werd Beyoncé (41) gekroond tot de artiest met de meeste Grammy’s ooit. Een historisch moment op de Grammy Awards, dat ook werd uitgezonden op de Britse televisiezender BBC. Al ging dat niet zonder een slag of stoot. Toen het ging over het grote succes van ‘Queen B’, toonde de zender namelijk beelden van de actrice Viola Davis (57). Een grote flater, die niet onopgemerkt voorbij ging. Na veel kritiek heeft BBC zich geëxcuseerd: “Dit was beneden onze gebruikelijke normen.”
 2. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.