Daisy Thys gaat trouwen en kiest een oude bekende als getuige

Fakkeltheater - seizoenvoorstelling 2019 

Daisy Thys
Dieter Bacquaert Fakkeltheater - seizoenvoorstelling 2019 Daisy Thys
Dat musicalactrice Daisy Thys (50) in het huwelijksbootje stapt was al even geweten, maar nu heeft ze ook haar getuige bekend gemaakt. Het gaat om voormalig ‘Idool’-kandidate Sandrine (35) waarmee ze al een tijdje optreedt.

“Sandrine en ik zingen bij The Ladies en we stonden ook samen in ‘t Witte Paard in Blankenberge”, vertelde Daisy op het podium tijdens een optreden van The Ladies & De Lassies. “We zijn echt goede vriendinnen geworden. Daarom wil ik haar graag als getuige.” Daisy glunderde van trots en kon rekenen op een enthousiast publiek dat haar op een warm applaus trakteerde.

Sandrine Van Handenhoven zong vorige maand voor de wedstrijd van Club Brugge en KV Kortrijk
Photo News Sandrine Van Handenhoven zong vorige maand voor de wedstrijd van Club Brugge en KV Kortrijk2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Nadine Echt

    Daisy is is een topwijf , ik heb ooit lang geleden in de Carrefour in Antwerpen toen de tijd van ster acteur ster artiest met haar nog een leuke babbel gehad is was hevige fan van haar. Ik wens haar alle geluk van de wereld. Go go go Daisy !

  • LEEN COOLS

    Veel geluk voor het toekomstige bruidspaar!!!!! Nog veel su6 in ALLES wat je nog onderneemt ❤️Het is jullie van HARTE gegund!!!