Dag 9 van de Gentse Feesten: dit mag je vandaag niet missen

Poster Gentse Feesten
rv Poster Gentse Feesten
De Gentse Feesten zijn er weer! Tien dagen lang boordevol muziek, theater en feest in de Gentse binnenstad. Zie je echter door de bomen het bos niet meer? Wij tippen elke dag drie fijne evenementen.

Warhola

Warhola
Joel Hoylaerts / Photonews Warhola

23u30, Kouter

Weinig groepen die op dit moment hipper zijn Warhola, dat mag Oliver Symons vanavond opnieuw gaan bewijzen op de Gentse Kouter.

Swing Patterns - Lindy Hop

Swingen op de muziek van de jaren 40
Erik De Troyer Swingen op de muziek van de jaren 40

19u30u, Baudelohof

Lindy Hop is een vrolijke, actieve koppeldans uit de jaren dertig en zorgt na al die jaren nog steeds voor veel plezier. SwingPatterns zal je besmetten met het Lindy Hop Virus. In deze initiatie wordt in vogelvlucht de basisprincipes en enkele figuren behandeld. Daarna kan je meteen de dansvloer op!

Coco Jr.  & The All Stars

Coco Jr.
rv Coco Jr.

22u30, Korenmarkt

Het was 22 jaar geleden (1997) dat Cocojr. zijn laatste full album had uitgebracht (Acting Like Glass, met Sly & Robbie) Nu is er zijn nieuwe hit-album ‘Rediscovered’ en dan mag je zo’n titel al eens letterlijk nemen. En hij heeft nog meer te vieren, dat zie je vanavond op de Korenmarkt. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.