Dag 8 van de Gentse Feesten: dit mag je vandaag niet missen

Poster Gentse Feesten
rv Poster Gentse Feesten
De Gentse Feesten zijn er weer! Tien dagen lang boordevol muziek, theater en feest in de Gentse binnenstad. Zie je echter door de bomen het bos niet meer? Wij tippen elke dag drie fijne evenementen.

Rolling The Stones

Mick Jagger bij The Rolling Stones
Owen Sweeney/Invision/AP Mick Jagger bij The Rolling Stones

22u00, Sint-Veerleplein

Mick Jagger is het niet, maar dan zou je er ook niet gratis naartoe kunnen natuurlijk. Gelukkig komen de mannen van Rolling The Stones aardig in de buurt.

Rondgang van de gilde van de stroppendragers en Keizer Karel

De Stroppendragers blootsvoets over de kasseien.
Foto WN De Stroppendragers blootsvoets over de kasseien.

20u30, Centrum

De Gentse Feesten zijn ook folklore. Al voor de 46ste keer paraderen de stroppendragen door de straten van de Arteveldestad. Het Parcours? Van het Gravensteen over de Botermarkt  en de Korenmarkt terug naar het Gravensteen. 

Tapdance - Tap Dans

Fred Astaire en Cyd Charisse
AP Fred Astaire en Cyd Charisse

17u00, Baudelohof

Haal je innerlijke Fred Astaire naar boven! En als dat niet lukt kan je ook gewoon gaan dansen aan de tap.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Renaat Moerman

    Het is nu 00:11 en we horen het "feest" hier tot in Heusden-Destelbergen. Blijkbaar 2 normen en gewichten wat betreft dB voor cafés, discotheken en feesten ?

  • Pierre Vanden Meersschaut

    Voor de zoveelste maal post ik dezelfde reactie en verwacht ik ook nu dat ze niet gepubliceerd gaat worden: “vooral niet te missen is het spektakel ‘s morgens vanaf 8h van de volgende aflevering van The Walking Dead, t.t.z. ladderzatte en/of gedrogeerde jongeren die aan de Vlasmarkt en Sint Jacobskerk rond waggelen gelijk zombies. Uitzonderlijk schouwspel en de feesten waardig.

  • yvan van impe

    Niemand mist iets want er loopt geen kat.