Dag 7 van de Gentse Feesten: dit mag je vandaag niet missen

Gentse Feesten 2019
rv Gentse Feesten 2019
De Gentse Feesten zijn er weer! Tien dagen lang boordevol muziek, theater en feest in de Gentse binnenstad. Zie je echter door de bomen het bos niet meer? Wij tippen elke dag drie fijne evenementen.

Ertebrekers

Ertebrekers
Alexander Populier Ertebrekers

22u30, Kouter

Als rapper, als singersongwriter, als reggae-artiest en de laatste jaren ook als lid van een boyband. Van alles wat Izegemenaar Flip Kowlier de voorbije jaren heeft gemaakt, zijn we fan. Kowlier woonde jaren in Gent en eigenlijk is dit voor hem een thuismatch.

Laura Tesoro

Laura Tesoro in Liefde voor muziek
VTM Laura Tesoro in Liefde voor muziek

22u30 Korenmarkt

What’s the presuuuuurrre? Dit voorjaar nog toonde Laura Tesoro in ‘Liefde voor muziek’ meer in haar mars te hebben dan haar grootste hit. Ongetwijfeld zal ze ook een paar van haar herwerkingen uit het vtm-programma spelen.

Limbo Contest

Jong en oud dansen de limbo.
Yannick De Spiegeleir Jong en oud dansen de limbo.

21u00, Emile Braunplein

En zakken, en zakken, en zakken. How low can you go? Je lenigheid kan je testen tijdens een heuse wedstrijd Limbodansen op het Emile Braunplein.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.