Dag 10 van de Gentse Feesten: dit mag je vandaag niet missen

Poster Gentse Feesten
rv Poster Gentse Feesten
De Gentse Feesten zijn er weer! Tien dagen lang boordevol muziek, theater en feest in de Gentse binnenstad. Zie je echter door de bomen het bos niet meer? Wij tippen elke dag drie fijne evenementen.

Kaarkskensstoer - Einde Gentse Feesten 

Gentse feesten, kaarskensstoet, Gent,
Wannes Nimmegeers Gentse feesten, kaarskensstoet, Gent,

23u00 u, Korenmarkt

Naar aloude traditie is de kaarstensstoet de officiële afsluiter van de Gentse Feesten. De stoet, met De Verdammte Spielerei, een hoop prominenten -waaronder de Belleman - trekken van de de Kouter naar de Korenmarkt om er daar Klokke Roeland te zingen als officiële afsluiter.

Jelle Cleymans en El Bandido’s

23u30, Korenmarkt

Jelle Cleymans
David Legreve Jelle Cleymans

Dat Jelle Cleymans een oprechte liefde koestert voor de betere Nederlandstalige levensliederen, weet intussen zowat iedereen. Van Hazes tot Sommers, Van Tura tot Zangeres zonder naam; hun bekendste liedjes en melodieën zullen heldhaftig meegezongen worden door jong en oud.

Don Kapot

Feest met Don Kapot
ANP Feest met Don Kapot

23u00, Baudelohof

Alles kapot. Een allerlaatste keer stevig feesten kan je in de Spiegeltent.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jeroen Roelants

    Regen?

  • MARIO DEKENS

    En voor 23 uur iets te doen ? Sommige mensen werken morgen wel ....