Daarom zijn Sebastiana en Martin uit 'Love Island' uit elkaar

Sebastiana en Martin tijdens ‘Love Island’.
Vier Sebastiana en Martin tijdens ‘Love Island’.
Eerder deze week raakte bekend dat een van de bekendste koppels uit het eerste seizoen van ‘Love Island’, Martin en Sebastiana, er een punt achter gezet hadden. Maar waarom, dat bleef onduidelijk. Nu heeft Sebastiana in een vlog meer duidelijkheid geschept over de reden achter de breuk. 

In haar nieuwe vlog, toepasselijk getiteld ‘To all the boys I’ve loved (Martin), leest Sebastiana een brief voor aan haar voormalige geliefde. “Liefste Martin. Als ik deze brief opnieuw ga lezen, kan ik niet eens geloven dat het waar is. Ons verhaal is heel speciaal, en ik weet niet of het ooit overtroffen kan worden. Net zoals in elk sprookje was er een meisje dat even de weg kwijt was. Totdat ze er achter kwam dat heel haar leven zou gaan veranderen. Wat er daarna gebeurde, had ze nooit verwacht.” 

Sebastiana vertelt hoe ze nooit verwacht had op ‘Love Island’ iemand tegen te komen. “Maar daar was jij dan. Het was geen liefde op het eerste gezicht, maar er was wel gelijk een vibe. Het waren de twee mooiste maanden van mijn leven, en jij hebt me herinneringen gegeven waar ik nooit van durfde te dromen.” Maar dat veranderde toen de twee terug thuiskwamen. Meer ruzies, meer discussies, over domme dingen. Er miste iets tussen ons. Ons vuur was weg, de passie. Het is niemands fout, maar we zijn allebei vergeten dat we er voor moesten werken om het vuur aan te houden. We waren vergeten dat iemand missen ook een gevoel was, doordat we altijd continu bij elkaar waren.”

Daarnaast hadden Sebastiana en Martin andere ambities, vertelt ze. “Onze dromen zijn gewoon zo verschillend. Jij wil je carrière, ik wil gewoon een gezin. Ik neem je niets kwalijk, we hebben alles geprobeerd en dat is alles wat we konden doen. Je verdient het beste, sorry dat ik dat niet was", besluit ze. 
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Tornike Adamashvili

  Maar kind toch,wat weet jij wat liefde en verdriet is,je zou beter eerst t groene boek in hand nemen en definitie van t woord “liefde”op zoeken.op tv komen en aandacht vraagen dat willen jullie,playboys en playgirs wat zijn jullie grappig

 • Pieter Verhulst

  Hij wil carrière, zij gezin. Wel heel cliché nietwaar jongedame. Of wil je vooral niet werken ?

 • Glenn Verbeeck

  Het was in ieder geval echt, puurder kon bijna niet! Zonde dat ze elkaar nu zo snel opgeven.

 • Alexa Grieken

  Een simpele vakantieliefde dat grenst aan kalverliefde. Meer was dat niet.

 • kelly stroobantd

  Sebastiaan jij moet helemaal niet zeggen. Je moet je niet verantwoorden aan het publiek. Je verwacht te veel van jezelf meid. Je hunkert te hard naar een gezin , mag je niet doen want daar forceer je de andere mee. Die dag komt er wel maar geef het tijd en geniet van je jong leven. Love Island is een bubbel die even meegaat maar een maal thuis is die bubbel weg en is het terug realiteit . Je hebt jezelf mooi laten overkomen op tv . Je moet jezelf niets verwijten. Veel succes verder. Je bent top