Daarom zijn de speurders uit ‘Klopjacht' zo goed in hun job: “Iemand moet zorgen dat de wereld veiliger wordt”

TVDe voortvluchtigen uit het Play4-programma ‘Klopjacht’ kennen we ondertussen. Maar wie zijn de speurders die naar hen op zoek gaan en wat zijn de belangrijkste eigenschappen van een goede speurder? Ze vertellen het zelf. 

 1. Verdrietige Adele videobelt met fans na afblazen Vegas-shows
  Celebrities
  2

  Verdrieti­ge Adele videobelt met fans na afblazen Vegas-shows

  Een geëmotioneerde Adele (33) heeft gevideobeld met fans die kaartjes hadden gekocht voor haar afgelaste shows in Las Vegas. De Britse zangeres blies vrijdag op het laatste moment haar concertreeks af die op dezelfde dag zou beginnen omdat de productie werd geplaagd door het coronavirus. Als goedmakertje zocht Adele contact met de mensen die speciaal naar de Amerikaanse gokstad waren gereisd voor de eerste optredens.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.