Daarom waren Paul Rudd en Cole Sprouse niet aanwezig op de ‘Friends’-reünie

FILMVan Reese Witherspoon tot Tom Selleck: de ‘Friends’-reüniespecial bevatte naast de reguliere castleden veel van de iconische gaststerren van de show. De grote afwezigen waren Paul Rudd (52) en Cole Sprouse (28), respectievelijk Mike - de man van Phoebe - en Ben, de zoon van Ross en Carol. De regisseur van de ‘Friends’-reünie legt nu uit hoe het komt dat de acteurs niet te zien waren in de show.

2 reacties

 • Linda Heintjens

  1 jaar geleden
  Mensen, leef je eigen leven en niet dat van een ander!
 • Sam Nijssen

  1 jaar geleden
  Wel vreemd dat ze dan mensen die nooit iets te maken hebben gehad met "Friends" erbij konden betrekken, zoals Lady Gaga en de leden van BTS... Ga je beweren dat ze geen kort interview konden afnemen met Paul Rudd en Cole Sprous? Of zoals met de acteur van Gunther via Zoom of iets dergelijks?
 1. Na Jeroen Meus is dit jaar Loïc Van Impe dé festivalchef op Rock Werchter: “Op is op, als we uitverkocht zijn, sluiten we de tent”

  Na Jeroen Meus is dit jaar Loïc Van Impe dé festival­chef op Rock Werchter: “Op is op, als we uitver­kocht zijn, sluiten we de tent”

  Ook naast het podium van Rock Werchter zijn er sterren te vinden, maar dan die van de culinaire soort. Waar Jeroen Meus tijdens de vorige editie dé festivalchef van de wei was met zijn ‘haute dogs’, kroont tv-kok Loïc Van Impe zich dit jaar tot die titel. Waar vind je hem terug dit weekend? En wat staat er op het menu? “De enige voorwaarde voor mijn menu was dat het goedkoper moest zijn dan de frieten met stoofvlees die je hier bestelt.”