Daarom waren Paul Rudd en Cole Sprouse niet aanwezig op de ‘Friends’-reünie

FILMVan Reese Witherspoon tot Tom Selleck: de ‘Friends’-reüniespecial bevatte naast de reguliere castleden veel van de iconische gaststerren van de show. De grote afwezigen waren Paul Rudd (52) en Cole Sprouse (28), respectievelijk Mike - de man van Phoebe - en Ben, de zoon van Ross en Carol. De regisseur van de ‘Friends’-reünie legt nu uit hoe het komt dat de acteurs niet te zien waren in de show.

2 reacties

 • Linda Heintjens

  1 week geleden
  Mensen, leef je eigen leven en niet dat van een ander!
 • Sam Nijssen

  2 weken geleden
  Wel vreemd dat ze dan mensen die nooit iets te maken hebben gehad met "Friends" erbij konden betrekken, zoals Lady Gaga en de leden van BTS... Ga je beweren dat ze geen kort interview konden afnemen met Paul Rudd en Cole Sprous? Of zoals met de acteur van Gunther via Zoom of iets dergelijks?
 1. Kim Kardashian vertelt voor het eerst over scheiding met Kanye: “Ik dacht dat het werkte, maar eigenlijk was het treurig”
  Celebrities

  Kim Kardashian vertelt voor het eerst over scheiding met Kanye: “Ik dacht dat het werkte, maar eigenlijk was het treurig”

  Voor het eerst heeft Kim Kardashian (40) een verklaring gegeven waarom zij en Kanye West (44) de scheiding aanvroegen. In het laatste seizoen van ‘Keeping Up With The Kardashians’ vertelde de reality-ster in een emotioneel gesprek met haar moeder Kris Jenner dat ze intieme momenten miste met Kanye en dat de twee daardoor vervreemd raakten van elkaar. West is ondertussen opnieuw aan het daten met topmodel Irina Shayk (35), maar dat vindt Kim volgens insiders “prima”.
 2. Ticketverkoop Pukkelpop start op woensdag 16 juni, voorlopig zonder line-up
  Festivals
  2

  Ticketver­koop Pukkelpop start op woensdag 16 juni, voorlopig zonder line-up

  Na het Overlegcomité van vorige week werd duidelijk dat festivals vanaf 13 augustus weer 75.000 bezoekers per dag mogen verwelkomen. Goed nieuws dus voor de organisatie van onder meer Tomorrowland en Pukkelpop. Bij deze laatste zijn ze dan ook niet bij de pakken blijven zitten. In een persbericht kondigde de organisatie zonet aan dat de ticketverkoop voor het festival volgende week van start gaat.