Britney Spears poseert naakt op Instagram.
Volledig scherm
Britney Spears poseert naakt op Instagram. © Instagram Britney Spears @britneyspears

Daar gaat ze weer: Britney Spears deelt nieuwe naaktfoto’s op Instagram

CelebritiesBritney Spears (40) heeft zich (opnieuw) blootgegeven op Instagram en dat mag zeer letterlijk worden genomen. De ‘Toxic’-zangeres deelde nieuwe naaktfoto’s op haar profiel. Alleen haar tepels en kruis dekte ze keurig af aan de hand van hart-emoji’s.

24 reacties

 • Jan Reunes

  2 maanden geleden
  T'is haar leven dus waarom niet, met die de bemoeienissen en betutteling tegenwoordig!, en ze mag er nog wezen ook! Dank je Britney!
 • Ruben Beylemans

  2 maanden geleden
  Als je moeder bent dan doe je zoiets niet meer. Opvallen moet niet meer.
 • Peggie Van Audenhove

  2 maanden geleden
  Britney wil nooit meer optreden, maar gezien ze graag pronkt met haar lichaam en borsten (niks mis mee) kan ze misschien eens een burlesque show overwegen? Zo hoeft ze niet te zingen en kan ze haar kleren uittrekken al dansend op muziek en op een stijlvolle manier. Ik zou zeggen "Britney get your freak on" 💜
 • Iris Decre

  2 maanden geleden
  Niet omdat het naakt is ... maar wie haar volgt op instagram ziet toch dat er iets mentaal niet juist is. Haar vader ging erover, maar ze heeft wel mentale hulp nodig.
 • Johan Van synghel

  2 maanden geleden
  Ik zie ook geen probleem
 1. KIJK. Kersttradities barsten los in ‘Mijn beste kerst ooit’: “Er komen jaarlijks 200 mensen kijken naar ons kerstdorp”
  Play
  TV

  KIJK. Kersttradi­ties barsten los in ‘Mijn beste kerst ooit’: “Er komen jaarlijks 200 mensen kijken naar ons kerstdorp”

  In het gloednieuwe VTM-programma ‘Mijn beste kerst ooit’ gluren de kijkers binnen bij mensen die zot zijn van Kerstmis. Vier kerstgekke duo’s nemen het van maandag tot donderdag tegen elkaar op en nodigen elkaar om de beurt uit. Doel? Elkaar omverblazen. Het duo met de hoogste score aan het einde van de week wint een trip naar Disneyland Parijs. Als grote verrassing zijn zanger Christoff (46) en zus Lindsay (44) in de eerste week te gast. In de preview, die hierboven te bekijken is, staan de gasten oog in oog met het groot kerstdorp van Vic en Mia. “Op je knieën ziet het dorp er nog beter uit.”
 2. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 1. Ellemieke Vermolen heeft haar boek klaar: “Het was een emotionele rollercoaster, maar wat een mooie reis”
  Literatuur

  Ellemieke Vermolen heeft haar boek klaar: “Het was een emotionele rollercoas­ter, maar wat een mooie reis”

  In augustus maakte de ex-vrouw van topchef Sergio Herman (52), Ellemieke Vermolen (46), bekend dat ze een bijzonder openhartig boek gaat schrijven. Geen enkel onderwerp was taboe. Het verlies van haar zoontje, die overleed vlak voor zijn geboorte, én haar scheiding werden in de bundel neergepend. Op Instagram maakt ze nu bekend dat het creatieve proces stilaan op zijn einde loopt. “Ik heb veel gehuild", klinkt het emotioneel.
 2. 

Paul D’Hoore en Celine Van Ouytsel winnen het eerste seizoen van ‘Even Goeie Vrienden’
  Play
  TV

  Paul D’Hoore en Celine Van Ouytsel winnen het eerste seizoen van ‘Even Goeie Vrienden’

  Een kleine maand geleden waren ze nog onbekenden voor elkaar, maar de afgelopen weken ontpopten ze zich tot een ijzersterk team. Paul D’Hoore (63) en Celine Van Ouytsel (26) zijn de allereerste winnaars van de quiz ‘Even Goeie Vrienden’. Het duo nam het donderdagavond op tegen Kelly Pfaff en Jeroen Verdick en wonnen nipt met 14 versus 12 punten. Het geheim van hun succes: de kalmte bewaren. En dat was volgens Celine vooral de verdienste van haar quizpartner: “Ik ben een stresskip, maar Paul bleef altijd kalm.” En ook Paul had nog mooie woorden voor de ex-Miss België: “Zonder haar was ik hier niets geweest.”