Cynthia Reekmans, Nele Somers en Ann Van Elsen
Volledig scherm
PREMIUM
Cynthia Reekmans, Nele Somers en Ann Van Elsen © Dieter Bacquaert

Cynthia Reekmans, Nele Somers en Ann Van Elsen openhartig over de liefde: “Ik voel me op seksueel vlak vrijer dan twintig jaar geleden”

ShowbizzVriendinnen Carrie, Miranda en Charlotte keren bijna twintig jaar na de laatste aflevering van ‘Sex and the City’ terug naar het televisiescherm met de reboot ‘And Just Like That...’ op Streamz. Ex-missen Cynthia Reekmans (39), Nele Somers (37) en Ann Van Elsen (42) kruipen even in de huid van de televisiesterren uit de nineties, voor een openhartig gesprek over ouder worden, het moederschap en de liefde: “Sommige mannen denken dat vrouwen altijd in sexy lingerie rondlopen. Kom op, zeg!”

  1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
    Mijntelco

    Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

    Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.