Een beeld vanop Tomorrowland 2019
Volledig scherm
Een beeld vanop Tomorrowland 2019 © Photo News

Cultuursector dankbaar voor nieuwe versoepelingen: “Overtuigd dat we van ons festivalterrein een veilige plek kunnen maken”

ShowbizzEr lijkt eindelijk weer perspectief te zijn voor de door corona zwaar geplaagde cultuursector. Op de persconferentie van het Overlegcomité werden een reeks versoepelingen aangekondigd die vooral vanaf augustus perspectief bieden. Opluchting voor velen, maar voor sommige festivals komen de versoepelingen helaas te laat. “Een nieuwe harde klap.”

27 reacties

 • Kurt Bertels

  1 maand geleden
  Schitterend hoe men dit 'nieuws' reeds als een vaststaand feit beschouwd en ook zo uitdraagt. En dan verschieten ze ervan dat niemand nog mee wilt als alles op het laatste moment niet door kan gaan zoals gezegd. "Pakt mekaar maar stevig vast en kus er goed op los." Achteraf zal de organisator zijn handen wel in onschuld wassen als de cash binnen is. Feest ze!
 • Yves Steenssens

  1 maand geleden
  Ze gooien het kind met het badwater weg , decadentie troef - de zorg zal het wel oplossen - geldwolven alom .
 • sylvie reygel

  1 maand geleden
  Discriminatie voor degene die niets met een vaccin te maken willen hebben of da coronastokje niet in hun neus willen, discriminatie voor mensen met een eigen mening en ook trouwfeest met familie mag niet gedanst worden maar wel festivals...
 • nicole desseyn

  1 maand geleden
  Welkom 4 e 5e golf tegen eindejaar weer volledige lockdown!
 • Francis Smet

  1 maand geleden
  Het is te hopen dat die zijne onzin niet zelf geloofd. Welkom golf 4 . Ziekenhuizen mogen weeral in overdrive !