Cuba Gooding Jr. zegt opnieuw onschuldig te zijn na aanklacht serveerster

Cuba Gooding Jr.
REUTERS Cuba Gooding Jr.
Cuba Gooding Jr. (51) heeft donderdag voor de rechtbank in New York gezegd dat hij ook onschuldig is in de meest recente aanrandingszaak die tegen hem is aangespannen. De acteur werd eerder deze maand voor de zoveelste keer aangeklaagd, ditmaal omdat hij een serveerster van een nachtclub in een bil zou hebben geknepen.

TMZ meldt dat er volgens de advocaat van Gooding Jr. zelfs sprake zou zijn van “kwaadwillige vervolging.” Hij verwacht daarom ook niet dat zijn cliënt wordt veroordeeld.

Gooding Jr. zou vorig jaar oktober serveerster Natasha Ashworth aan het einde van haar dienst in nachtclub TAO hebben opgezocht en haar toen in haar rechterbil hebben geknepen. Zij klaagde hem vervolgens aan voor aanranding, geweldpleging en het opzettelijk toebrengen van emotionele stress. “Cuba verliet de club en met de bovenkant van zijn hand, met zijn nagel zelfs, tikte hij de dame op haar rug om haar met een high-five gedag te zeggen. Dat is op geen enkele manier crimineel gedrag”, aldus advocaat Mark Jay Heller.

Naast deze zaak lopen er nog meerdere rechtszaken tegen Gooding Jr. wegens seksueel wangedrag. De Oscarwinnaar zegt zelf in elke zaak onschuldig te zijn.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.