Cranberries-zangeres O'Riordan wordt donderdag begraven, doodsoorzaak laat op zich wachten

EPA
De uitvaart van de maandag overleden Dolores O'Riordan vindt volgende week donderdag plaats in haar thuisland Ierland. Dat meldt de BBC. De 46-jarige zangeres van The Cranberries wordt in besloten kring begraven in Limerick. De exacte doodsoorzaak van Dolores O'Riordan van The Cranberries laat mogelijk wel nog lang op zich wachten.

Via Facebook liet de vriend van O'Riordan, Olé Koretsky, voor het eerst van zich horen sinds haar dood. "De liefde van mijn leven is weg. Mijn hart is gebroken en het is het niet meer te repareren", schrijft Koretsky op de Facebook-pagina van zijn band D.A.R.K. "Ik ben verdwaald. Ik mis haar zo enorm."

In de laatste twee jaar van haar leven was O'Riordan samen met Koretksy. De twee ontmoetten elkaar toen de Ierse zangeres zich in 2014 aansloot bij de band D.A.R.K. Ze is als leadzangeres te horen op het laatst uitgebrachte album van de groep, Science Agrees.

Het zal vermoedelijk nog lang duren voordat duidelijk is wat de exacte doodsoorzaak is van Dolores O'Riordan. De lijkschouwer verwacht niet voor april met resultaten naar buiten te komen, meldde Variety eerder op vrijdag. De Ierse zangeres is niet onder verdachte omstandigheden overleden, liet de politie al weten.

De zangeres brak in 1993 met The Cranberries door. De band scoorde hits met nummers als Zombie en Linger. O'Riordan werd 46 jaar.
3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • chantal bruyneel

    Waarom moet dat zo lang duren die doodsoorzaak??? Een overlijden met een reukje als je het mij vraagt.RIP Dolores

  • Ben De Staercke

    Wat een enorm domme uitspraak Paul Boutsen. Autopsie onderzoeken duren altijd zo lang. Ook bij George Michael heeft een zo lang geduurd en vandaag is toevallig pas het autopsie verslag van Tom Petty bekend gemaakt die begin oktober 2017 overleden is. Of zaten daar ook politici 'voor iets tussen'?

  • Paul Boutsen

    Duidelijk dat er iets moet toegedekt worden, 3 maanden onderzoek...zit er een politieker voor iets tussen?