Countryzanger die van podium moest vluchten voor schietpartij Las Vegas verwelkomt zoontje

Jason Aldean en zijn toen nog zwangere vrouw Brittany Kerr.
Instagram/jasonaldean Jason Aldean en zijn toen nog zwangere vrouw Brittany Kerr.
Welkom, Memphis!

Countryzanger Jason Aldean en zijn vrouw, make-upartiest en lifestyle blogger, Brittany Kerr hebben hun eerste kindje verwelkomd. Hun zoontje Memphis werd afgelopen nacht geboren in Nashville. 

Voor Aldean waren de afgelopen maanden niet gemakkelijk. De zanger stond in oktober op het podium van het Route 91 Harvest Festival toen een schutter het vuur opende. Later zou bekendgemaakt worden dat het om de dodelijkste schietpartij in de moderne geschiedenis ging. 

Aldean verwijst dan ook naar het drama in zijn eerste Instagram-post over zijn zoontje.

"Zo gezegend om mijn kleine man op de wereld te mogen zien gezet worden. In een jaar dat een achtbaan van emoties was, is dit wat telt. Ik kan niet wachten om te zien wat het leven in petto heeft voor dit kleintje. Memphis Aldean...4,2 kilogram. #mamawaseenrockster", deelde de countryzanger via het social mediaplatform Instagram. 

Proficiat aan het blije koppel! 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.