Christoff en z'n zus Lindsay raakten allebei besmet met het coronavirus. De zanger vertelt er deze week alles over in Dag Allemaal. 

Voor story

juli 2019
Volledig scherm
PREMIUM
Christoff en z'n zus Lindsay raakten allebei besmet met het coronavirus. De zanger vertelt er deze week alles over in Dag Allemaal. Voor story juli 2019 © Kristof Ghyselinck

Coronavirus treft Christoff en familie: “Allemaal besmet rond het ziekbed van m’n oma”

ShowbizzDe ironie van het lot: zanger Christoff (44) en zijn zus Lindsay (42) zijn zowat de voorzichtigste Vlamingen, als het op het opvolgen van de coronamaatregelen aankomt, en toch kreeg het virus ook hen te pakken. En met hen nog tien andere familieleden. De oorzaak? Een reünie rond het ziekbed van oma Marie-Louise, van wie men dacht dat ze terminaal was. “Gelukkig is zij niet getest. In het ziekenhuis zou ze weggekwijnd zijn van eenzaamheid.”

 1. Christoff en zijn vriend Ritchie hebben afgezien tijdens corona: “Mensen zijn niet gemaakt om 24 uur per dag samen te zijn”
  PREMIUM
  Showbizz

  Christoff en zijn vriend Ritchie hebben afgezien tijdens corona: “Mensen zijn niet gemaakt om 24 uur per dag samen te zijn”

  Hij moet nog een klein beetje geduld oefenen, maar straks mag Christoff (44) eindelijk opnieuw zingen voor publiek. “Ik voel mij serieus in de steek gelaten door de regering”, zegt de zanger tegen Dag Allemaal over zijn langdurige gedwongen inactiviteit. Die heeft hem ook doen inzien dat mensen niet gemaakt zijn om 24 uur per dag bij elkaar te zijn. “Het zou hypocriet zijn om te beweren dat Ritchie en ik geen woorden hebben gehad.”
 2. Pijnlijke avond voor Patrick Lefevere en hoe Bockie in de taxi naar ‘De Leeuwenkoning’ keek: het beste van aflevering 29 van ‘De Slimste Mens’
  tv

  Pijnlijke avond voor Patrick Lefevere en hoe Bockie in de taxi naar ‘De Leeuwenko­ning’ keek: het beste van aflevering 29 van ‘De Slimste Mens’

  Hij voelde de bui al heel snel hangen, en toen na de fotoronde wielermanager Patrick Lefevere met 54 seconden wel heel erg laag stond, vatte hij alle miserie gevat samen door te melden dat men zijn koffietafel al klaar mocht zetten. Lefevere bleek helemaal geen partij voor het duo Van Impe-Bockie. Met een eindscore van 98 seconden haalde de oudste kandidaat van het seizoen ook de laagste score van dit jaar. Van Impe en Bockie De Repper zijn nu al zeker van een finaleplaats.
 3. Camille Dhont ontroert iedereen met Rode Neuzen Dag-nummer: “Ik voel me ook niet altijd happy, maar noem me gerust een vechter”
  Showbizz

  Camille Dhont ontroert iedereen met Rode Neuzen Dag-num­mer: “Ik voel me ook niet altijd happy, maar noem me gerust een vechter”

  Ze is populair dankzij de Ketnet-reeks ‘#LikeMe’, en nu scheert ze ook hoge toppen samen met Regi. Met hem bracht Camille Dhont (19) recent een gevoelig nummer in de ‘Liefde voor Muziek’-special naar aanleiding van Rode Neuzen Dag. Met ‘Vechter’ bezorgde Camille kijkers kippenvel, en niet in het minst Regi zélf. Het meest emotionele tv-moment van z’n leven, zo noemt hij het.
 1. Daarom kies je best het eerste hokje in een openbaar toilet
  Play
  Ze Zeggen Dat

  Daarom kies je best het eerste hokje in een openbaar toilet

 2. VTM NIEUWS-ankers brengen hulde aan Martine Tanghe
  Play

  VTM NIEUWS-an­kers brengen hulde aan Martine Tanghe