Nicole en Hugo, Jo Vally en Clouseau
Volledig scherm
PREMIUM
Nicole en Hugo, Jo Vally en Clouseau © Kristof Ghyselinck/Dieter Bacquaert/Photo News

Coronacrisis ontmoedigt Vlaamse artiesten: “Er staat ons een financieel bloedbad te wachten”

ShowbizzDe Vlaamse amusementswereld staat voor donkere tijden. De gevolgen van het coronavirus dreigen een ware ravage aan te richten in de sector. “Het ging al zo slecht, en dan nu al die afgelaste shows en concerten erbij”, klinkt het tijdens een grote BV-rondvraag van Dag Allemaal. Sommigen zijn ook - zoals heel wat andere landgenoten - bezorgd om hun (hoog)bejaarde ouders.

24 reacties

 • Kurt Nuytens

  3 jaar geleden
  Ik ben zelf artiest maar op dit moment komt dat wel op de 2de plaats mijn gedachten gaan uit naar zij die schitterend werk leveren in de zorgsector ❤❤
 • Sara Peeters

  3 jaar geleden
  Man man is dat alles waar jullie aan denken! Ge moest u schamen denk je nu echt dat je iets met je geld bent voor het moment. Wacht tot je Covid19 over je lijf krijgt en hopelijk overwin je die. Overleef je het niet ga je geld ook niet meenemen denk daar maar eens over na. Juist degene die het rijkst zijn klagen alweer, voor hun zal het nooit genoeg zijn!
 • Ton Erden

  3 jaar geleden
  We gaan allemaal mogen inbinden en er jaren aan betalen wat het kost Het zijn niet enkel de zangers die ze het zwijgen opleggen
 • Rody Franks

  3 jaar geleden
  Ik ben beschaamd in hun plaats. Klagers geen nood, stoefers geen brood.
 • Daniël Maenhaut

  3 jaar geleden
  Eerst neuten over de subsidies die verminderen, nu over de afgeschafte optredens... De goede artiesten zullen goed blijven, de anderen moeten maar een job zoeken zoals de doorsnee mens. Ik heb enkel heel veel respect voor de zorgenden, de rest moet niet klagen en hun best doen in deze moeilijke tijden !
 1. Na zorgwekkend gedrag op tour: fans maken zich zorgen om rapper Post Malone
  Play
  Celebrities

  Na zorgwek­kend gedrag op tour: fans maken zich zorgen om rapper Post Malone

  Het is niet de eerste keer dat Post Malone (27) opvallend gedrag vertoont tijdens een optreden, maar nu trekken fans aan de alarmbel. De rapper is namelijk ook fel vermagerd en op sociale media speculeren fans er nu op los. Zo wordt hij beschuldigd van cocaïnegebruik en denken anderen dat hij aan angststoornissen lijdt. Post Malones vader stelt iedereen gerust: “Hij is nog nooit zo gezond geweest! Mentaal én fysiek.” Ook verduidelijkt hij dat de zanger enkele kilo’s was aangekomen voor een filmrol, die zou hij er nu op een gezonde manier hebben afgesport.
 2. Fan van Beyoncé? Met deze tips en tricks scoor jij straks een ticket voor haar Renaissance World Tour
  Muziek

  Fan van Beyoncé? Met deze tips en tricks scoor jij straks een ticket voor haar Renaissan­ce World Tour

  Droom jij ervan om Beyoncé (41) (nog) eens aan het werk te zien? Dan kan je je maar beter goed voorbereiden. Eerder deze week raakte al bekend dat de voorverkoop voor het Britse luik van de Renaissance World Tour grondig fout gelopen is. Wil jij een dergelijk fiasco vermijden en meteen ook voorkomen dat je teleurgesteld (lees: met lege handen) achterblijft? Lees dan snel deze tips.