Exclusief voor abonnees

Coronacrisis ontmoedigt Vlaamse artiesten: “Er staat ons een financieel bloedbad te wachten”

Nicole en Hugo, Jo Vally en Clouseau
Kristof Ghyselinck/Dieter Bacquaert/Photo News Nicole en Hugo, Jo Vally en Clouseau
De Vlaamse amusementswereld staat voor donkere tijden. De gevolgen van het coronavirus dreigen een ware ravage aan te richten in de sector. “Het ging al zo slecht, en dan nu al die afgelaste shows en concerten erbij”, klinkt het tijdens een grote BV-rondvraag van Dag Allemaal. Sommigen zijn ook - zoals heel wat andere landgenoten - bezorgd om hun (hoog)bejaarde ouders.

Je hebt 3% van dit artikel gelezen
24 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Kurt Nuytens

  Ik ben zelf artiest maar op dit moment komt dat wel op de 2de plaats mijn gedachten gaan uit naar zij die schitterend werk leveren in de zorgsector ❤❤

 • Lieve Geyter

  Man man is dat alles waar jullie aan denken! Ge moest u schamen denk je nu echt dat je iets met je geld bent voor het moment. Wacht tot je Covid19 over je lijf krijgt en hopelijk overwin je die. Overleef je het niet ga je geld ook niet meenemen denk daar maar eens over na. Juist degene die het rijkst zijn klagen alweer, voor hun zal het nooit genoeg zijn!

 • Ton Erden

  We gaan allemaal mogen inbinden en er jaren aan betalen wat het kost Het zijn niet enkel de zangers die ze het zwijgen opleggen

 • Rody Franks

  Ik ben beschaamd in hun plaats. Klagers geen nood, stoefers geen brood.

 • Danny Maenhaut

  Eerst neuten over de subsidies die verminderen, nu over de afgeschafte optredens... De goede artiesten zullen goed blijven, de anderen moeten maar een job zoeken zoals de doorsnee mens. Ik heb enkel heel veel respect voor de zorgenden, de rest moet niet klagen en hun best doen in deze moeilijke tijden !