Connie Neefs brengt samen met haar dochter Hannelore het kerstlied ‘Susa Nina’ uit van haar overleden broer Louis.
Volledig scherm
PREMIUM
Connie Neefs brengt samen met haar dochter Hannelore het kerstlied ‘Susa Nina’ uit van haar overleden broer Louis. © David Legreve

Connie Neefs, 40 jaar na de tragische dood van haar broer Louis: “Ik heb nooit spijt gehad dat ik mijn leven op pauze heb gezet voor zijn zonen”

ShowbizzKerstdag 1980 zal voor eeuwig verbonden zijn met het noodlottige verkeersongeluk waarbij Louis Neefs en zijn vrouw Liliane het leven lieten. Zijn zus Connie (68) heeft nu samen met haar dochter Hannelore (26) het kerstlied Susa Nina opgenomen, het allerlaatste nummer dat Louis ooit inblikte. Ze blikt terug op die noodlottige dag en de moeilijke periode die erop volgde. “Het heeft jaren geduurd voor ik alles een plaats heb kunnen geven, en ik heb daarvoor hulp moeten zoeken.”

1 reactie

 • Jean-Paul Hoornaert

  3 weken geleden
  hij stond vooral achter het Vlaamse lied we missen hem nog steeds
 1. 40 jaar na overlijden van Louis Neefs zingen zus Connie en haar dochter Hannelore zijn laatste lied als hommage: “Onze familie zal nooit samen afspreken op kerstdag”
  PREMIUM
  Mechelen

  40 jaar na overlijden van Louis Neefs zingen zus Connie en haar dochter Hannelore zijn laatste lied als hommage: “Onze familie zal nooit samen afspreken op kerstdag”

  Op kerstdag is het precies veertig jaar geleden dat Louis Neefs overleed. De zanger die ons onsterfelijke liedjes als ‘Jennifer Jennings’, ‘Mijn vriend Benjamin’ en ‘Laat ons een bloem’ schonk, kwam samen met zijn vrouw Liliane Van Asbroeck om het leven in een auto-ongeluk op de ring van Lier. Hij was amper 43. Om hem te gedenken en omdat optreden niet kan, brengen zijn zus Connie Neefs (67) en haar dochter Hannelore Candries (26) een nieuwe versie uit van zijn kerstliedje ‘Susa Nina’. “Na 40 jaar is Louis Neefs nog altijd niet vergeten. Wij staan daar als familie steeds positief versteld van.”
 1. Kevin Janssens over extreme transformatie voor ‘De Patrick’: “Ik was heel depressief tijdens de opnames”
  Film

  Kevin Janssens over extreme transforma­tie voor ‘De Patrick’: “Ik was heel depressief tijdens de opnames”

  Op 23 januari worden de Ensors opnieuw uitgereikt. Normaal gezien gebeurt dat op de slotdag van Filmfestival Oostende, maar door de coronacrisis zal de show via een livestream te volgen zijn. De grote kanshebber op heel wat beeldjes is de film ‘De Patrick’ met maar liefst 13 nominaties. Hoofdrolspeler Kevin Janssens (41) blikte in Cinema Canvas met veel plezier terug op de film. “Ik ben heel blij voor iedereen die eraan meegewerkt heeft.”
 1. Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug
  Play
  Missie Callcenter

  Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug

 2. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen