Conner Rousseau
Volledig scherm
Conner Rousseau © Instagram

Conner Rousseau is Vlaanderens meest begeerlijke mannelijke vrijgezel: “Ik krijg heel veel aanbiedingen”

ShowbizzConner Rousseau (28) is op Valentijn uitgeroepen tot ‘meest begeerlijke mannelijke vrijgezel van Vlaanderen’. In samenwerking met onderzoeksbureau iVOX gingen JOE-presentatoren Tess Goossens en Kürt Rogiers op zoek naar de meest begeerlijke bekende Vlamingen. 

39 reacties

 • Valentijn Jacobs

  2 maanden geleden
  Maar dat er ook een pak mannen aan zijn lippen hangen, dat mag niet gezegd worden, als hij binnen 10 jaar nog niet van de straat is, weten we weeral iets meer, vroeger waren partijvoorzitters, oude knarren in een mooi pak, nu zijn het fotomodellen met hippe schoenen en te kleine kostuums.
 • louis meuleman

  2 maanden geleden
  Hij is meer een showman dan een politieker en natuurlijk hebben vrouwen interesse dan zijn ze zeker dat ze nooit geld gaan tekort komen want ze zorgen altijd dat ze de best betaalde jobs waar ge niks moet voordoen binnen halen
 • Ferdinand Wuytack

  2 maanden geleden
  In de politiek zou inhoud belangrijker dan uiterlijk moeten zijn. Jong of oud maakt geen verschil. Waarom altijd willen eten van een mooie tafel ? Het is geen schoonheidswedstrijd.
 • Jaak Casteleyn

  2 maanden geleden
  Ja in de politiek is er zeker grote nood aan jonge mensen in plaats van die in maatpak grijs wordende oude knarren, meestal incompetent en vol van eigendunk, welke de mandaten aaneenrijgen en die van geen ophouden weten, voor het gemakkelijke geld en voor niets anders, zeker niet voor de eer.
 • birgit vanderest

  2 maanden geleden
  Op ieder potje past een deksel, maar toch liever zonder deksel.
 1. Camping Coppens: Monique, Beau en Nora gaan voor het eerst in Zweden schaatsen
  Play

  Camping Coppens: Monique, Beau en Nora gaan voor het eerst in Zweden schaatsen

 2. Herken jij het nummer dat Senne en Lokko achterstevoren spelen?
  Play
  Popquiz

  Herken jij het nummer dat Senne en Lokko achterste­vo­ren spelen?