Live - deze evenementen gaan niet door.
Volledig scherm
Live - deze evenementen gaan niet door. © Amy Harris/Invision/AP

Concerten en events massaal afgezegd: wat nu met jouw tickets?

ShowbizzDe nieuwe maatregelen tegen het coronavirus in België zijn een zware klap voor het uitgaansleven van de Vlaming. Wat als je tickets had gekocht voor een event of concert? Ondertussen stromen de nieuwe data gelukkig al binnen. Wij volgen ze op de voet. 

5 reacties

 • JOris VVlaenderen

  3 jaar geleden
  @erwin moortgat, er zijn nochtans wel al belgische festivals afgelast, maar dat zijn dan natuurlijk festivals die om muziek draaien en niet om er geweest te zijn...
 • Erwin Moortgat

  3 jaar geleden
  en de organisatoren van de Belgische festivals houden nog steeds vol dat het veel te vroeg is om iets te annuleren. Dat de regering gewoon een nationale beslissing neemt en dergelijke activiteiten voor gans het jaar verbied. Gisteren zij flaterdame Wilmes " dat dit nok nit aan de gedacht was. First things first" terwijl Prof Van Ranst al twee weken zegt dat het ongehoord zou zijn de festivals te laten doorgaan. Tot zo ver " Wij volken de wettenschap"
 • Wouter Van de Walle

  3 jaar geleden
  Paul, wat doet je denken dat ze het niet beseffen? Alles wordt uitgesteld of geannuleerd...
 • agnes Vantilt

  3 jaar geleden
  Voor veel zal het een pak geld zijn dat hierdoor overhouden
 • paul van gele

  3 jaar geleden
  Al die bij een komsten zo als concerten en evenementen zijn steeds een broei aard van ziektes en virussen. Juist ook zo als het openbaar vervoer trams en bussen vol gepakt met mensen, ziektes en virussen ! Beseft men dat dan echt niet ?