Concerten en events massaal afgezegd: wat nu met jouw tickets?

Live - deze evenementen gaan niet door.
Amy Harris/Invision/AP Live - deze evenementen gaan niet door.
De nieuwe maatregelen tegen het coronavirus in België zijn een zware klap voor het uitgaansleven van de Vlaming. Wat als je tickets had gekocht voor een event of concert? Ondertussen stromen de nieuwe data gelukkig al binnen. Wij volgen ze op de voet. 5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • joris van vlaenderen

  @erwin moortgat, er zijn nochtans wel al belgische festivals afgelast, maar dat zijn dan natuurlijk festivals die om muziek draaien en niet om er geweest te zijn...

 • Erwin Moortgat

  en de organisatoren van de Belgische festivals houden nog steeds vol dat het veel te vroeg is om iets te annuleren. Dat de regering gewoon een nationale beslissing neemt en dergelijke activiteiten voor gans het jaar verbied. Gisteren zij flaterdame Wilmes " dat dit nok nit aan de gedacht was. First things first" terwijl Prof Van Ranst al twee weken zegt dat het ongehoord zou zijn de festivals te laten doorgaan. Tot zo ver " Wij volken de wettenschap"

 • Wouter Van de Walle

  Paul, wat doet je denken dat ze het niet beseffen? Alles wordt uitgesteld of geannuleerd...

 • luca vaccino

  Voor veel zal het een pak geld zijn dat hierdoor overhouden

 • paul van de velde

  Al die bij een komsten zo als concerten en evenementen zijn steeds een broei aard van ziektes en virussen. Juist ook zo als het openbaar vervoer trams en bussen vol gepakt met mensen, ziektes en virussen ! Beseft men dat dan echt niet ?