Complottheorie: gebruikt Lady Gaga een onzichtbaar scherm tijdens haar optredens?

CelebritiesHet internet heeft er weer een nieuwe complottheorie bij. Lady Gaga-fans denken dat de zangeres een onzichtbaar scherm zou gebruiken om zich te beschermen tegen objecten die op het podium worden gegooid. Die theorie startte door Twittergebruiker @noah3020. De persoon postte een video waarin een voorwerp naar de zangeres wordt gegooid, maar dat wordt teruggekaatst. De maker grapt dat er een onzichtbaar scherm voor de zangeres staat, maar andere gebruikers gaan helemaal mee in het verhaal.

0 reacties

  1. Nigeriaanse zanger deelt briefjes van 100 dollar uit nadat hij twee uur te laat komt: “Zijn manier om zich te excuseren”
    Play
    Celebrities

    Nigeriaan­se zanger deelt briefjes van 100 dollar uit nadat hij twee uur te laat komt: “Zijn manier om zich te excuseren”

    Asake (27), een populaire Nigeriaanse zanger, is dit weekend met ruim twee uur vertraging begonnen aan zijn optreden in het Britse Birmingham. Een vertraging waar de fans duidelijk niet mee gediend waren. Vooraleer de zanger eindelijk op het podium verschijnt, is er dan ook veel boegeroep te horen. Na enkele liedjes haalt Asake plots verschillende briefjes van 100 dollar (zo’n 95 euro) uit zijn broekzak en begint die uit te delen. “Een manier om zich te excuseren na zijn vertraging”, aldus de fans.