Kamal Karmach

september 20
Volledig scherm
PREMIUM
Kamal Karmach september 20 © Kristof Ghyselinck

Comedian Kamal Kharmach krijgt zijn gewicht maar niet onder controle: “Ik ben te dik om mijn dochter in slaap te wiegen”

ShowbizzEen aantal jaar geleden ging Kamal Kharmach (28) van 201 naar 75 kilogram, maar intussen zijn er al heel wat terug bij. “Nu zit ik dichter bij mijn oude gewicht dan bij de 75, en dat had ik nooit verwacht”, aldus de comedian, die deze week met een nieuw programma - ‘Andermans Zaken’ op Eén -start. Hij wil er dringend wat aan doen, en daar heeft zijn dochter Loubna (8 maanden) alles mee te maken. “Ik had verwacht dat ik een afwezige vader zou zijn, maar elk vrij moment breng ik met haar door”, zegt hij.

  1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

    Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

    Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.