Exclusief voor abonnees

COLUMN. Veerle uit ‘Blind Getrouwd’: “Een baby op komst zorgt soms voor meningsverschillen in je relatie”

Veerle en Nick maken zich klaar voor de komst van hun eerste kindje.
Dieter Bacquaert Veerle en Nick maken zich klaar voor de komst van hun eerste kindje.
Of het vierde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ weer succesvolle relaties oplevert, moet nog blijken. Voor Veerle (37) en Nick (32) uit seizoen 2, was het alvast een succes: in maart verwachten ze hun eerste kindje. In deze column tellen we samen met Veerle af.

“De bevalling komt steeds dichterbij. Ik bracht al een bezoekje aan de kraamkliniek en de verloskamer, maar helaas kun je je toch niet echt voorbereiden. Daarom probeer ik thuis nu al alles tot in de puntjes te regelen, zodat ik me niet te veel zorgen moet maken wanneer onze baby er is. Zo is de babykamer klaar - enfin, de meubels staan er - de geboortekaartjes en het geboortesuiker zijn gekozen en zelfs mijn koffer is bijna volledig ingepakt. En wonder boven wonder, over de naam zijn we het ook eens geraakt, na uren overleggen…”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.