Mathias Vergels in 'Thuis'. In een column in Dag Allemaal vertelt hij over de impact van z'n job op z'n gezinsleven.
Volledig scherm
PREMIUM
Mathias Vergels in 'Thuis'. In een column in Dag Allemaal vertelt hij over de impact van z'n job op z'n gezinsleven. © VRT

COLUMN. Mathias Vergels over ‘Thuis’: “Als mijn naam echt ‘Bomans’ was, was ik al van het viaduct van Vilvoorde gesprongen”

Showbizz‘Thuis’-acteur Mathias Vergels (29) verbouwt met zijn vriendin Lynn (28) een B&B, met alle ellende, maar ook vreugde van dien. Tegelijk leert hij omgaan met zijn tinnitus. In z’n wekelijkse column geeft hij u een inkijk in deze bewogen periode in zijn leven. Vandaag staat hij even stil bij de terugkeer van ‘Thuis’ op het kleine scherm. Met volle teugen geniet hij van z’n job - ooit mag zoontje Emile (3) zeker eens mee naar de set. Maar dezer dagen bezorgt ‘Thuis’ hem ook een ander gevoel, zo bekent Mathias.

2 reacties

 • Glenn Schokaert

  2 maanden geleden
  Die is fier da die in thuis meespeelt. Ik zou onder de grond zakken van schaamte als ik nergens aan de bak zou geraken en uit zieligheid in een soap moet meespelen. Soaps is voor de wannabe acteurtjes. Die verdient in gans zijn leven een tiende wa een Hollywood acteur verdient op een paar weken of maand door in ne film te spelen. Als ge in soap meespeelt betekent dat 1 ding en da is da je ni kunt acteren.
 • Eric Roeloffzen

  2 maanden geleden
  Voorruit lekker natrappen, dankzij de serie heeft hij toch een B&B, al vergeten zeker. En oorsuizen hebben miljoenen mensen.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.